بستگی داره... نمیدونم والا... هرکس ی جوره اما دوست من ک با هرکس نمیسازه... یکم زود عصبی میشن...هوف.. چی بگم والا اگ کسیو مدنظر دارین ک خوبه مشکلی نیست.. اما فکر میکنم با شغل داداش شما بهتره یکیو بگیرین ک فارس باشه یا کورد از طایفه خودتون.. یکی ک با سپاه و مذهب اینا مشکل نداشته باشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂گفتم ک بستگی به عقاید داره... ببخشیدا این روزا 80 درصد مردم با سپاه کلا مشکل دارن 😂😂و بیشترام آزادی رو میخوان تو پوشش و... واسه همین میگم ک اول باید شرایط رو بگین... ولی چیزی ک میدونم ترکا خیلی غیرتی و تعصبی آن و خیلیم زود جوش میارن ک مورد پسند من نیست
چقدر عجیب که درمورد همچین مسئله ای تاپیک زدین🤔اول اینکه همه مردم یه منطقه شبیه هم نیستن و اخلاق های متفاوتی دارن و نمیشه گفت خوبن یا بدن، اره مردم تبریز مخصوصا اونایی که اصالتا تبریزی هستن یکم خودشونو بالا میگیرن و زیادم اهل پز دادن هستن ولی نه همشون، شما اگر دختر خانم رو دیدین و صحبت کردین اگر برادرتون مایل به ازدواج هستن با ایشون بهتره بیشتر وقت بزارید و بشناسیدشون شاید برا هم مناسب باشن شایدم نه و لطفا به نظرات بقیه اکتفا نکنین
بله نباید اکتفا کرد اما منم گفتم که همه یحور نیستن و سوال من در مورد فرهنگ قومیتیشونه برای مث ...
بله درسته🌿
در کل اگر سن و سالشون مناسبه و به یه بلوغ فکری رسیدن و احساس میکنن میتونن با تفاوت های فرهنگیشون کنار بیان خب چه ایرادی داره ازدواجشون😌 ولی به هر حال سخت گیری قبل از ازدواج و شناخت بیشتر بهتر از بعد ازدواجه