2777
2789
عنوان

دختر تبریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 5570 بازدید | 29 پست
همیشه گفتن از ترکا دختر بگیرین ولی دختر ندین بهشون 😂😂😂 من ب عنوان یه ترک ضمانت میکنم این دختر خا ...

عزیزم بستگی به حانواده داره لوزما چون ترکن خوب یا بد نیستن من عروس تبریزی ها هستم میدونم

با غریبه میسازن؟

بستگی داره... نمیدونم والا... هرکس ی جوره اما دوست من ک با هرکس نمیسازه... یکم زود عصبی میشن...هوف.. چی بگم والا اگ کسیو مدنظر دارین ک خوبه مشکلی نیست.. اما فکر می‌کنم با شغل داداش شما بهتره یکیو بگیرین ک فارس باشه یا کورد از طایفه خودتون.. یکی ک با سپاه و مذهب اینا مشکل نداشته باشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی های تبریز مجلل هست اکثرا اینم بدونین که مخارجتون بالاست😉😅

اگر عروسشون بشی میگن ما رسم نداریم ولی برای دخترشون رسم دارن همه عیدا برای دختر میبرن هم برای داماد عروسیم فک کنم نصف به نصفه 

با پزشک سپاه هم مشکل دارن؟!

😂😂گفتم ک بستگی به عقاید داره... ببخشیدا این روزا 80 درصد مردم با سپاه کلا مشکل دارن 😂😂و بیشترام آزادی رو میخوان تو پوشش و... واسه همین میگم ک اول باید شرایط رو بگین... ولی چیزی ک میدونم ترکا خیلی غیرتی و تعصبی آن و خیلیم زود جوش میارن ک مورد پسند من نیست 

چقدر عجیب که درمورد همچین مسئله ای تاپیک زدین🤔اول اینکه همه مردم یه منطقه شبیه هم نیستن و اخلاق های متفاوتی دارن و نمیشه گفت خوبن یا بدن، اره مردم تبریز مخصوصا اونایی که اصالتا تبریزی هستن یکم خودشونو بالا میگیرن و زیادم اهل پز دادن هستن ولی نه همشون، شما اگر دختر خانم رو دیدین و صحبت کردین اگر برادرتون مایل به ازدواج هستن با ایشون بهتره بیشتر وقت بزارید و بشناسیدشون شاید برا هم مناسب باشن شایدم نه و لطفا به نظرات بقیه اکتفا نکنین

چقدر عجیب که درمورد همچین مسئله ای تاپیک زدین🤔اول اینکه همه مردم یه منطقه شبیه هم نیستن و اخلاق های ...

بله نباید اکتفا کرد اما منم گفتم که همه یحور نیستن و سوال من در مورد فرهنگ قومیتیشونه 

برای مثال اسم قوم من به دعوا در رفته اما خب همه اینطور نیستن

بله نباید اکتفا کرد اما منم گفتم که همه یحور نیستن و سوال من در مورد فرهنگ قومیتیشونه  برای مث ...

بله درسته🌿

در کل اگر سن و سالشون مناسبه و به یه بلوغ فکری رسیدن و احساس میکنن میتونن با تفاوت های فرهنگیشون کنار بیان خب چه ایرادی داره ازدواجشون😌 ولی به هر حال سخت گیری قبل از ازدواج و شناخت بیشتر بهتر از بعد ازدواجه

ایشالا هر چی درسته همون بشه🌿