2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن☹️☹️

128 بازدید | 14 پست

پسرم دو سالشه جیشش رو میگع و میریم میکنه 

ولی پی پیشو نمیکنه تو دستشویی رو قصری هم میشونمش ولی نمیکنه 

اون اوایل میکرد هر از گاهی ولی یبار اسهال شدید گرفته بود هی اسهال کرد تو دستشویی همه جا پر شد ازونروز دیگه ترسیده نمیکنه خیلی کلافم همش میکنه تو شلوارش بعد میاد میگه 

چکار کنم کمکم کنید 😢😢

زوده خیلی زوده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوشکش کن زوده هنوز خانم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خواهر زاده من ۳۲ماهشه پی پی رو نمیگه... 

بگو دوسال و ۸ماه دیگه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
اخه خواهرم سر بچش دیر شروع کرد بعد هی لجبازی میکرد

پسر من دو سال و ده ماهش بود، قشنگ توی سه روز از پوشک گرفتمش 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

پسر من دو سال و ده ماهش بود، قشنگ توی سه روز از پوشک گرفتمش 

دقیقا پسرمنم دوسال و۸ماهش بودسه روزه یادگرفت

من دوقلوهام ۲ سال و نیمشونه از پوشک گرفتمشون شرت آموزشی هم براشون خریدم خیلی جواب میده تو قصری میخوای بنشونیش یه تشویقی ای چیزی بزار من بچه هام عاشق این بالشتکی ها بودن از اونا گرفتم واسشون تشویق میشدن 

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...
من دوقلوهام ۲ سال و نیمشونه از پوشک گرفتمشون شرت آموزشی هم براشون خریدم خیلی جواب میده تو قصری میخوا ...

اره باید براش یه چیزی که دوس داره بخرم بهش بدم

تابلو تشویق درستکردی؟  به چی علاقه داره حیوان.  ماشین موتور؟  

برچسب هر چی دوستداره براش بخر.  یک نایلونی مقوایی چیزی بچسبون. هر وقت دستشویی رو تو دست شویی کرد  یک برچسب بچسبون.  

اولش برای اینکه بفهمه چیه برای باباش هم با سلیقه باباش بچسبون😂😂

بگو بابا دستشویی پی پی کرد چسبوندم.  حس رقابت رو بر بیانگیز.