2777
2789

من خواهرم۱۴سالشع بادخترخالم(اونم۱۴سالشه) رفتن بیرون .تقریبا دوتا کوچه بالاتراز خونه ماددبزرگم..۲تا پسره موتوری ک انگار ۲۰ووخورده ای سالشون بود  داشتن از همون کوچه ک خواهرم اینا بودن رد میشدن با موتور.تا میبینن نوجوون هستن و اینا برمیگردن سمتشون.خواهر منم ک وقتی میبینه اون دوتا پسرا دارن برمیگردنن سمتشون ب دخترخالم میگه بریم پشت اون ماشینه ک توی کوچه پارکه  ،قایم شیم.هیچی اینا میرن قایم میشن اون پسرا هم داشتن میگشتن اینور اونورو ک خواهرم اینا رو پیدا کنن.‌خواهرمو دخترخالمم همچنان کنار اون ماشین پناه گرفته بودن.اگ این ایدع ب ذهن خواهرم نمی رسید معلوم نبود چ اتفاقی می افتاد. ب نظرتون اون پسرا میخواستن چیکار کنن؟

مراقب خودتون باشید عزیزای دلم❤️

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

عجيب زياد نيس ولي يه بنده خدايي يه عكس توي گلخونه ماريجوانا گرفته پروفايلشه 

وقتي داشتيم چت ميكرديم اينو گزاشت پرو

منم ازش پرسيدم گلخونه خودته 

گفت نه فلان كافه فلان جاعه

درصورتي كه اون كافه اصلا اين شكلي نيس

نميدونم چرا همچين حرفي زد😐😐😐

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

امشب رفتم عروسی 

برای اولین بار خودمو تو خونه ارایش کردم و موهامو سشوار کشیدم برای خودم خیلی عجیب بود که اینقدر خوشگل خودمو ارایش کرده بودم🤣🤣

یه دختر باید شبیه پروانه باشه:)         دیدنش زیبا، گرفتنش سخت 🦋💜

من وقتی بچه بودم موهام و با وایتکس شستم 

تا یک هفته موهای سرم می‌سوخت 

یادمه دستم و با پودر پر کرده بودم 

آخر هفته وقتی رفتم حموم گریه کردم گفتم مامان موهام میسوزه 

مامانم موهام و شست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

امشب رفتم عروسی  برای اولین بار خودمو تو خونه ارایش کردم و موهامو سشوار کشیدم برای خودم خیلی ع ...

من ک هروقت خودمو ارایش میکنم شبیه میمون میشم.فقط ضدافتاب بی رنگ میزنم و ی رژ همرنگ لبام (ترجیحا رنگای نود)و  ریمل..

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍