aidakh مدیر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 عنوان گوشی ایفون | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 83 پست بچها ایفون از چ قیمتی شروع میشه؟خوبیاش چیه بدیاش چیه؟ میشه یکم اطلاعات بدین دربارش 1402/04/03 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسنجون_شیرین عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2320 من خریدمدو سیم کارت ۱۱۲ شارژ هم یه تومن قاب هشتصد و پنجاه کی خریدی گلم؟ مبارک باشه
خبکهچی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 827 من برای دوستم و چند نفر دیگه رو دیدم اینطور بود شاید درست باهاش کار نمیکردن اره چون معمولا عادت شده بدارن تا صد در صد یا مثلا زود زود و به مدت زیاد بذارن تو شارژ
royapardaz عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1214 تا نداری اینو میگی انتن زیاد میپرونه زیادااا یعنی من میام نی نی سایت همش باید حالت هواپیما بزارم و ... عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش نداشتم!!! شانس شما اینجوری بوده
royapardaz عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1214 نه بابا . اون حافظه ش خیلی بالاست واسه کسایی ک کارای خیلی مهمی باهاش انجام میدن. اون مدلی ک اکثرا می ... آره ولی اخبار اعلام کرد رجیستریش شده سی میلیون واسه همین رفت یهو بالا، فکر کنم دو روز 🤦♀️ خدا لعنت کنه
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8198 عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش ند ... منم سیزده پرومکس دارم خواهرمم داره مال اونم همینه همش انتن میبره برم موبایل فروشی درست میشه؟ حتی خطم رو عوض کردم ولی باز میپره تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
خبکهچی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 827 منم سیزده پرومکس دارم خواهرمم داره مال اونم همینه همش انتن میبره برم موبایل فروشی درست ... چیه خطتت
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8198 عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش ند ... من یه سوال بپرسم چجوری زیر شارژ میذارین چند درصد برسه تا چند درصد ؟من واقعا نمیدونم بزارم صد درصد بشه یا نه میشه راهنمایی کنین تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
royapardaz عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1214 منم سیزده پرومکس دارم خواهرمم داره مال اونم همینه همش انتن میبره برم موبایل فروشی درست ... ای بابا!!!!! کی خریدی!؟ بعد ممنوعیت شاید خریدی ببین برای من برای دو سال قبل، یعنی پارسال بهمن نه سال قبلش بهمن خریدم، شنیدم هر کی تازگیا و بعد ممنوع شدن آیفون چهارده هر مدل آیفون خریده مشکل دار شده
mahour_z عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 301 من چهارده پرومکس دارم با لوازم جانبیش شد 75 تومن لوازم جانبیش لامصب خیلی گرونه شارژرشم جداس الان ایرگاد میخوام بخرم 12 تومنه🔪🗿
royapardaz عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1214 من یه سوال بپرسم چجوری زیر شارژ میذارین چند درصد برسه تا چند درصد ؟ من واقعا نمیدونم ... من شارژش به سیو نه میرسه میزنم به شارژر و به نود و پنج برسه از شارژر میگیرم
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 سنگینه مال من خیلی نمیدونم مال من و همسرم خیلی سبکتره نسبت بدهم رده هاش برند های دسگهمال همسرم جدیداس مال من قدمی تر هاشه
خبکهچی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 827 من چهارده پرومکس دارم با لوازم جانبیش شد 75 تومن لوازم جانبیش لامصب خیلی گرونه شارژرشم جداس&n ... ریجستری شده
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8198 ای بابا!!!!! کی خریدی!؟ بعد ممنوعیت شاید خریدی ببین برای من برای دو سال قبل، یعنی پارسال بهمن نه سال ... اره امسال فروردین خریدم شایدم به این دلیل فروردین وارد کشور شده تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 دمتتت گرمم خوب گفتیاا اطلاعاتت خوبه😍😅 بنظرت خوبش از چ قیمتی شروع میشه عالیی نمیخامااا خوب فقط هر ... ایفون ۶ خیلی خوشگله بنظر من باطری زود خالی میکنه ولی اگ رزگلد ۶۴ گیگ پیدا کنی خیلی خوشگللللع من یمدت داشتم عالی بود