2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا نداری اینو میگی انتن زیاد میپرونه زیادااا یعنی من میام نی نی سایت همش باید حالت هواپیما بزارم و ...

عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش نداشتم!!! شانس شما اینجوری بوده 

نه بابا . اون حافظه ش خیلی بالاست واسه کسایی ک کارای خیلی مهمی باهاش انجام میدن. اون مدلی ک اکثرا می ...

آره ولی اخبار اعلام کرد رجیستریش شده سی میلیون واسه همین رفت یهو بالا، فکر کنم دو روز 🤦‍♀️ خدا لعنت کنه 

عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش ند ...

منم سیزده پرومکس دارم 

خواهرمم داره مال اونم همینه همش انتن میبره 

برم موبایل فروشی درست میشه؟ حتی خطم رو عوض کردم ولی باز میپره 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
عزیزم من از سال ۸۷ آیفون دارم الانم سیزده پرومکسش دستمه، خداشاهده این مشکلاییکه میگی با هیچ کدومش ند ...

من یه سوال بپرسم 

چجوری زیر شارژ میذارین 

چند درصد برسه تا چند درصد ؟

من واقعا نمیدونم بزارم صد درصد بشه یا نه میشه راهنمایی کنین

منم سیزده پرومکس دارم  خواهرمم داره مال اونم همینه همش انتن میبره  برم موبایل فروشی درست ...

ای بابا!!!!! کی خریدی!؟ بعد ممنوعیت شاید خریدی ببین برای من برای دو سال قبل، یعنی پارسال بهمن نه سال قبلش بهمن خریدم، شنیدم هر کی تازگیا و بعد ممنوع شدن آیفون چهارده هر مدل آیفون خریده مشکل دار شده 

ای بابا!!!!! کی خریدی!؟ بعد ممنوعیت شاید خریدی ببین برای من برای دو سال قبل، یعنی پارسال بهمن نه سال ...

اره امسال فروردین خریدم شایدم به این دلیل 

فروردین وارد کشور شده 

دمتتت گرمم خوب گفتیاا اطلاعاتت خوبه😍😅 بنظرت خوبش از چ قیمتی شروع میشه عالیی نمیخامااا خوب فقط هر ...

ایفون ۶ خیلی خوشگله بنظر من 

باطری زود خالی میکنه ولی اگ رزگلد ۶۴ گیگ پیدا کنی خیلی خوشگللللع 

من یمدت داشتم عالی بود