2777
2789
خوبیش دوربین فوق العادش و زیباییش  بدیش باتریش

تا فیها خالدون صورتت رو نشون میده کجا دوربینش خوبه آخه ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیفون همش خوبی داره  بدی نداره که  ولی قیمتاش زیادی بالاس

تا نداری اینو میگی

انتن زیاد میپرونه زیادااا یعنی من میام نی نی سایت همش باید حالت هواپیما بزارم و بردارم تا نت بیادش

فیلتر رایگانم نداره 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

ببین آیفون داغ نمیکنه، من الان از سال ۸۷ تا الان آیفون دستمه با مدلای مختلف، توی دوربین همیشه اول بوده 

همه ی مدلاش 

تو کیفیت صدا و ال سیدی اول بوده 

باتریش نسبت به این همه خوب بودن تو همه ی زمینه هاش بنظرم کمی ضعیفه ولی بازم از سامسونگ بهتره 

چون خودم کنار آیفون دو بار سامسونگ خریدم چون کارم مدام گوشی بود بعد نمیشد با یک گوشی کاری انجام بدم واسه همین سامسونگارو هم خریدم 

امشب یه جا زده بود ۱۹۰ میلیون، راست و دروغش خدا میدونه🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا . اون حافظه ش خیلی بالاست واسه کسایی ک کارای خیلی مهمی باهاش انجام میدن. اون مدلی ک اکثرا میخرن یکی دو هفته پیش حدود ۷۰ بود فک کنم

یه مدت که بگذره مثلا ۱۰۰ درصد شارژ نمیشه نهایتا ۹۰ درصد بعد میشه ۸۰ و.... دیگه اونجوری باید یه پریز ...

اینطور نیست 

درصورتیکه درست استفاده کنی 

باید تاکید میکنم باید زیر بیست درصد شد بزتی شارژ و تا ۹۷ درصد بذاری پر بشه نه صد در صد

امشب یه جا زده بود ۱۹۰ میلیون، راست و دروغش خدا میدونه🤦‍♀️🤦‍♀️

٦٥ميليون شده دلار اومده پايين من تو ي سايت قيمت گرفتم البته تو چارسو قيمتا بهتره

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
بدیش اسنه یوختایی داغ میکنه  و نصب نزم افزار توش ب راحتی اندورید نیست  خوبیاش زیاده مث د ...

عزیزم داغ نمیکنه اصلا ، خودش یه سیستم تنظیم دما داره

من آیفون ایکس داشتم داغ نمیکرد 

الانم سیزده دارم داغ نمیکنه  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین آیفون داغ نمیکنه، من الان از سال ۸۷ تا الان آیفون دستمه با مدلای مختلف، توی دوربین همیشه اول بو ...

مرسی از اطلاعاتتون 😍😍

خب الان بهترین مدل سامسونگ چیه؟

چند تا مدل بهترینارو میگین بی زحمت خیلی ممنون