2777
2789
عنوان

سریال خوب

28781 بازدید | 36 پست

سلام ی سریال خوب معرفی کنید ارزش دیدن داشته باشع هرچی دان میکنم چرت پرت ی سریال یا فیلم های سینمایی که دیدین و قشنگه معرفی کنید ممنون میشم حوصلم کپک زد😂😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینمایی هندی جنتلمن باحال بود اخراشش 

عاشقان ماه کره ایی باحال بودد 

اکتورر م تموم کردمم  باحال بود 

الویت اول زندگیم ،کسی که بهش احترام میزارم ،کسی که دوسش دارم همچنین زیبایی شو میپرستم ،وعاشقشمم 

پنت هاوس 

سقوط بر روی تو 

خنده در وایکیکی 

زیبای حقیقی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

خیلی کش دار و بی محتوا شدن

به نتیجه خوب رسیدی خبر کن ماخم ببینیم

تاج و تخت رو دیدی؟من شنیدم وای نمیدونم پایانشم خوبه یا نه

اون تاریخ دان ایرانیه هست تلویزیونومیاد 

میگفت فیلم ۳۰۰ رو چرا تلویزیونوپخش نمیکنه ک انحرافات تاریخی ای که خارجیا تو فیلماشون نشون میدنو ما بیایم ثابت کنیم 

جون برنانه شو ویوم دوست دارم فیلمشم ببینم

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

زمهریر(از هر سریالی که دیدم بهتر بود بنظرم) ترکیه ایه و پایان خوش تعداد قسمتاشم نسبت به فیلمای ترکیه ای کمه

تو زیبایی (جالب بود ارزش دیدن داشت) کره ای پایان خوش که درمورد یک خواهر و برادر 2 قلویه

منشی کیم چشه(اینم بدک نبود ولی تو زیبایی بهتر بود بنظرم میشه دیدش) کره ای پایان خوش درمورد یک منشی و یک رئیس بشدت مغروره