شاپرکh مدیر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 عنوان مسعود🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 45 پست واقعا که اسی تازه داشتم خواهر و بردارم و پیدا میکردم🤣🤣 دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم 1402/04/02 | 22:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 اره تازه ردیابیت کردم باید ببینم مامانت کیه این همه سال کجا بودی خوش آمدی بهتره بری همون جا ک بودی 😒😒😒ملیحه خانوم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 این دیگه رد داده بود بنده خدایی ک مسعودو گفته بود اومد پاسخگوام شد بازم میگفت چرا باید بگی مسعود چرا ی اسم دیگه نگفتی🤣🤣🤣 دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
parcheforoshe عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1176 بازم میگفت چرا باید بگی مسعود چرا ی اسم دیگه نگفتی🤣🤣🤣 دیوانه بود بخدا
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 خواهر شوهر من کجا شد بیا من زن ممدتونم بیا برادرزاده هاتو ببین عمه جاااان 🤣🤣🤣ای سواستفاده گر تو و زن رضا هم خوب اونجا بودین دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
پیتزا_مخلوط2020 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4081 میپره بهم بخدا 🤣🤣🤣🤣🤣آدم دیگه ب این شکاکی ندیده بودم جای مسعود بودم از پنجره پرتش میکردم بیرون 😐😂 آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند
تــmــرنــtـــم عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 187 وای خدا تو تاپیکش چقدر خندیدم 🤣🤣 ای خدا دلگیرم ازت 💔 ای زندگی سیرم ازت 🥲
کلاس_اولی عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2172 این همه سال کجا بودی خوش آمدی بهتره بری همون جا ک بو ... من که سر جام بودم شما یهو پیدا شدین الان حتما زن داداشم مسعود بیدار کرده دعواش کرده اگه مسعود فردا دیر برسه سر کار یا پای چشش کبود باشه تقصیر شماست دست از سر زندگی مسعود بردارید چرا اسمشو تو تاپیکایی به اسم ربط ندارد میارید؟
آریانادخترایرانی عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 3021 بچه ها لینک حذف تاپیک ها کجاست ؟ سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 من که سر جام بودم شما یهو پیدا شدین الان حتما زن داداشم مسعود بیدار کرده دعواش کرده اگ ... اول مسعود خونه ماست اونجا نیست اونجا بالشت بوده زنش فک کرده مسعود اونجاست دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 جای مسعود بودم از پنجره پرتش میکردم بیرون 😐😂 واقعا دلم واسه غریبی مسعود سوخت از همه جا بی خبر بدبخت عالم مسعود دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
کلاس_اولی عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2172 اول مسعود خونه ماست اونجا نیست اونجا بالشت بوده زنش فک کرده مسعو ... الان زنگ زدم مسعود خان بهم گفت شبکاره معلوم نیست به چن نفر دیگه گفته شبکاره
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 11390 میپره بهم بخدا 🤣🤣🤣🤣🤣آدم دیگه ب این شکاکی ندیده بودم یه چی میگم صداشو درنیار زن مسعود تو تاپیکت بود پست منم لایک کرد ولی دیگه اعلام حضور نکرد نریزن سرش😂
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 الان زنگ زدم مسعود خان بهم گفت شبکاره معلوم نیست به چن نفر دیگه گفته شبکاره 🤣🤣🤣 دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 الان زنگ زدم مسعود خان بهم گفت شبکاره معلوم نیست به چن نفر دیگه گفته شبکاره بآور کن الان رفته پیش اون اسی چون اون اسی ازش کفری بود🤣🤣 دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم