2777
2789
عنوان

مسعود🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 45 پست

یکی بگه مسعود که بود و چه کرد 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مسعودی بود دیشب ، اونو میگی؟

نهه نوشتم  ی سم  جدیده🤣🤣

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
یکی بگه مسعود که بود و چه کرد 

نوشتم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
والا  منم  داشتم زنهای داداشم رو شناسایی میکردم  کلی هم برادر زاده برام پیدا شد

عمه توام آمدی😒😒😒

نوشتم

اهااا

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
میخوای تگش کن بیاد اینجا جوابگو باشه😄

میپره  بهم ‌بخدا 🤣🤣🤣🤣🤣آدم دیگه  ب این شکاکی ندیده  بودم 

منم بودم تو تاپیکش چرا قفل کرد نامرد تازه داشتم پی میبردم ک داماد مظلوم ما عجب اب زیرکاهیه   &n ...

منم  داشتم  خواهر برادرمو  میشموردم