2777
2789
عنوان

درآمد وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 20946 بازدید | 80 پست
نه من با وکلا تا حدودی سر وکار دارم ولی وکیل نیستم. اطلاعی از این قانون ندارم.

برام سواره این دختر پسرای جوون چطور راحت پرونده میگیرن و درآمد دارن؟ بنظرتون درآمدشان تو‌ چ رنجی می‌تونه باشه؟

کنکور پزشکی؟آخه ی آزمون جدید اومده تسهیل کسب و کار میگن همه راحت قبول میشن

شما برای وکالت تا جایی که من اطلاع دارم باید امتحان بدین کانون وکلا بعد ۱۸ ماه آموزش میبینید زیر نظر کانون بعد مجوز کار می گیرید.

اگر اون قانون در حوزه اقتصادی هست من واقعا اطلاعی ندارم چون حوزه کاری من نیست.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام سواره این دختر پسرای جوون چطور راحت پرونده میگیرن و درآمد دارن؟ بنظرتون درآمدشان تو‌ چ رنجی می‌ ...

خیلی از اینها معرفی کانون وکلا هستند وکلای قدرتمند بیشتر در مباحث اقتصادی و ملک ورود پیدا می کنند.

پرونده های ساده تر را می سپارند به نیروهای تحت تعلیم خودشان.

درآمدها متفاوته کارآموز دیدم ماهی ۳۰ تومن 

برخی پرونده های ساده ۱۰ تومان 

وکیل دیدم ۲۵ درصد ملک را خواسته بعنوان حق وکاله شده مثلا ۴ میلیارد

باید راه و مسیر را بلد باشی 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حقوق اونجا ۱۰تا۱۱بود واسه مجردا.من اینجا با گواهینامه رفتم نه لیسانس حقوق

اها ببخشید امتحان ک دادین برای دادگاه آسون بود .و چرا نرفتین ب خاطر پول کمش یا محیط کارش؟

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
برام سواره این دختر پسرای جوون چطور راحت پرونده میگیرن و درآمد دارن؟ بنظرتون درآمدشان تو‌ چ رنجی می‌ ...

وکیلی موفقه که تخصصی کار کنه فقط حوزه کارش جنایی و قتل

حوزه کارش اقتصادی و تجارت پر درامدترین وکلا

حوزه خانواده و طلاق 

خیلی از اینها معرفی کانون وکلا هستند وکلای قدرتمند بیشتر در مباحث اقتصادی و ملک ورود پیدا می کنند. ...

ببخشد بع نظرتون وکالت بهتره جدا از سختیش ک میدونم 

میخوام بدونم شما کدوم ترجیح میدین 

وکالت 

تدریس استاد دانشگاه

اتاق عمل 

ببخشد بع نظرتون وکالت بهتره جدا از سختیش ک میدونم  میخوام بدونم شما کدوم ترجیح میدین  وک ...

اول علاقه 

دوم امنیت شغلی 

سوم سطح آرزوهام 

من خودم وکالت با تخصص حقوق تجارت و اقتصاد و تسلط به زبان عربی و انگلیسی که برم اونور و بیام 

بعد استاد دانشگاه و تسلط به زبان انگلیسی برای بورس گرفتن

بعد اناق عمل 

من براساس علاقمندی خودم گفتم.

اها ببخشید امتحان ک دادین برای دادگاه آسون بود .و چرا نرفتین ب خاطر پول کمش یا محیط کارش؟

بله امتحانش آسون بود.هم حقوقش کم بود هم محیطش جنگ اعصابه

وکیلی موفقه که تخصصی کار کنه فقط حوزه کارش جنایی و قتل حوزه کارش اقتصادی و تجارت پر درامدترین وکلا ...

خانواده و طلاق پردرآمدتره؟ بنظرم پر دردسرترم هست درسته؟

اول علاقه  دوم امنیت شغلی  سوم سطح آرزوهام  من خودم وکالت با تخصص حقوق تجارت و اقت ...

ممنونم متوجه شدم 🌹

خانواده و طلاق پردرآمدتره؟ بنظرم پر دردسرترم هست درسته؟

اقتصادی و تجارت درآمد داره عالی 

خانواده بد نیست کمتر از اقتصادی هست

خانواده و طلاق روحیه و اعصاب میخواهد

خیلی از اینها معرفی کانون وکلا هستند وکلای قدرتمند بیشتر در مباحث اقتصادی و ملک ورود پیدا می کنند. ...

ببخشید جسارت نباشه.این ۴میلیارد ک‌گفتید بکار نظر اخلاقی شرعی و قانونی حلال هس؟ طبق چ عرف و قانونی اینقد میگیرن؟

شما برای وکالت تا جایی که من اطلاع دارم باید امتحان بدین کانون وکلا بعد ۱۸ ماه آموزش میبینید زیر نظر ...

معمولا کارآموزان در ماه چند پرونده میگیرن؟

ببخشید جسارت نباشه.این ۴میلیارد ک‌گفتید بکار نظر اخلاقی شرعی و قانونی حلال هس؟ طبق چ عرف و قانونی ای ...

توافق بین دو طرف هست ربطی به شرع و قانون نداره وکلا که تعرفه خاصی ندارند.

وکیل ۳ سال دوندگی میکنه برای یک پرونده در خودش میبینه میتونه حل کنه با موکل هر قراردادی ببنده قانونی هست.