2777
2789
عنوان

درآمد وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 20946 بازدید | 80 پست
نه قسمت برق هستم الان.آخه آشنا زیاد داریم فامیلو اینا. گفتم بخونم.راس میگن وکالت دردسره تهدیدهایش زی ...

وکالت فقط زرنگی میخواهد

گاها توی برخی پرونده ها تهدید هست ولی عموما اتفاقی نمیفته وکیل مصونیت داره تا حدودی

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وکالت فقط زرنگی میخواهد گاها توی برخی پرونده ها تهدید هست ولی عموما اتفاقی نمیفته وکیل مصونیت داره ...

واقعا این درآمدهای نجومی ک‌ میگن راسته؟ 

واقعا این درآمدهای نجومی ک‌ میگن راسته؟ 

بله پرونده های اقتصادی و ملک 

توی حقوق و وکالت سرزبان اعتماد بنفس حرف اول میزته.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ببخشید زرنگی به چه معنا؟

وکیلی که ساده باشه کسی یک دستی بزنه هزار دستی ازش بگیرند نباشه.

وکیلی که شم جنایی و هیجان و هوش قانونی خوبی داشته باشه

بتونه وقت کشی کنه 

راه دروهای قانون بلد باشه

وکیلی که ساده باشه کسی یک دستی بزنه هزار دستی ازش بگیرند نباشه. وکیلی که شم جنایی و هیجان و هوش قان ...

ساده نباشه

رشتتون حقوقه؟من کارمندیه دادگاه قبول شدم نرفتم حقوقش کم بود

مگ حقوقش چند بود؟

بعد چطور با لسانس حقوق تو شرکت برق استخدام شدین؟

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
وکیلی که ساده باشه کسی یک دستی بزنه هزار دستی ازش بگیرند نباشه. وکیلی که شم جنایی و هیجان و هوش قان ...

پس کار راحتی بنظر نمیاد.ینی قبول شدن تو آزمون اول راهه و کاربلد شدن خیلی زمانی هست و واقعا هوش و استعداد میخواد

پس کار راحتی بنظر نمیاد.ینی قبول شدن تو آزمون اول راهه و کاربلد شدن خیلی زمانی هست و واقعا هوش و است ...

بله هوش و استعداد که صددرصد 

آزمونش هم در حد کنکور پزشکی باید تلاش کنید عزیرم.

بله پرونده های اقتصادی و ملک  توی حقوق و وکالت سرزبان اعتماد بنفس حرف اول میزته.

وکیلی خودتون؟ این آزمون جدید ک گذاشتن قانون تسهیل کسب و کار چ فرقی با آزمون قبلیه وکالت داره؟

وکیلی خودتون؟ این آزمون جدید ک گذاشتن قانون تسهیل کسب و کار چ فرقی با آزمون قبلیه وکالت داره؟

نه من با وکلا تا حدودی سر وکار دارم ولی وکیل نیستم.

اطلاعی از این قانون ندارم.

بله هوش و استعداد که صددرصد  آزمونش هم در حد کنکور پزشکی باید تلاش کنید عزیرم.

کنکور پزشکی؟آخه ی آزمون جدید اومده تسهیل کسب و کار میگن همه راحت قبول میشن