وکیل معمولی ک تازه شروع کرده باشه بکار معمولا چقده درامدش؟ من تو ی شرکت کار میکنم حقوقم جدیدا شده ماهی۲۰میلیون،اما لیسانس حقوق دارم نمیدونم بخونم برا وکالت،آخه کارم طوریه ک یه تایم آزادم ینی ی روز کار ی روز استراحت
نه قسمت برق هستم الان.آخه آشنا زیاد داریم فامیلو اینا. گفتم بخونم.راس میگن وکالت دردسره تهدیدهایش زی ...
وکالت فقط زرنگی میخواهد
گاها توی برخی پرونده ها تهدید هست ولی عموما اتفاقی نمیفته وکیل مصونیت داره تا حدودی
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
توی حقوق و وکالت سرزبان اعتماد بنفس حرف اول میزته.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
وکیلی که ساده باشه کسی یک دستی بزنه هزار دستی ازش بگیرند نباشه.
وکیلی که شم جنایی و هیجان و هوش قانونی خوبی داشته باشه
بتونه وقت کشی کنه
راه دروهای قانون بلد باشه
وکیلی که ساده باشه کسی یک دستی بزنه هزار دستی ازش بگیرند نباشه. وکیلی که شم جنایی و هیجان و هوش قان ...
ساده نباشه
پس کار راحتی بنظر نمیاد.ینی قبول شدن تو آزمون اول راهه و کاربلد شدن خیلی زمانی هست و واقعا هوش و است ...
بله هوش و استعداد که صددرصد
آزمونش هم در حد کنکور پزشکی باید تلاش کنید عزیرم.
وکیلی خودتون؟ این آزمون جدید ک گذاشتن قانون تسهیل کسب و کار چ فرقی با آزمون قبلیه وکالت داره؟
نه من با وکلا تا حدودی سر وکار دارم ولی وکیل نیستم.
اطلاعی از این قانون ندارم.