2777
2789
عنوان

درآمد وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 20946 بازدید | 80 پست

البته اینم یادم رفت بگم در کنار کارت برای آزمون هم آماده شو به هیچ وجه تا وقتی قبول نشدی شغلت را رها نکن.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم اگر وقتش رو دارید و با روحیاتتون جور تر از کار فعلیه، بخونید و به جایگاه و درآمد بالاتر برسید

والا ب روحیاتم ک‌نمیخوره دادگاهم قبول شدم نرفتم اومدم همین شرکت

پس بچسب به کار الانت و توش رشد کن. اگر کار و محیط کارتو دوست نداشته باشی پیر میشی

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
شرکت دولتی قسمت برق

نه وکالت خیلی سخته اگ روحیه جنگنده دارین حوصله خیلی زیاد دارین بیاین وکالت .چند تا اساتید من وکیل بودن انصراف دادن میگن کار و زندگی نمیزاره وقتی یه پرونده میفته دستمون 

استرس معلوم نمیشه آخرش چی میشه .موکل اذیت میکنه وووو ب نظرم اولویت اول علاقه تلاش همیشه اطلاعات بروزو داشتن

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
نه وکالت خیلی سخته اگ روحیه جنگنده دارین حوصله خیلی زیاد دارین بیاین وکالت .چند تا اساتید من وکیل بو ...

رشتتون حقوقه؟من کارمندیه دادگاه قبول شدم نرفتم حقوقش کم بود

خب پس چرا الکی خودت را اذیت میکنی در همین شغلی که هستی تمرکز کن و موفق باش.

اگه شرکت بازرگانی هست زرنگ باش و یک زلان غیر زبان فارسی دا خوب یادبگیر و به حقوق تجارت مسلط باش.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
خب پس چرا الکی خودت را اذیت میکنی در همین شغلی که هستی تمرکز کن و موفق باش. اگه شرکت بازرگانی هست ز ...

نه قسمت برق هستم الان.آخه آشنا زیاد داریم فامیلو اینا. گفتم بخونم.راس میگن وکالت دردسره تهدیدهایش زیاده؟