2777
2789
عنوان

درآمد وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 20946 بازدید | 80 پست
معمولا کارآموزان در ماه چند پرونده میگیرن؟

اون بستگی به وکیلی داره که بهتون آموزش کار میده.

فک نکنم بیشتر از ۱ پرونده بده.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
توافق بین دو طرف هست ربطی به شرع و قانون نداره وکلا که تعرفه خاصی ندارند. وکیل ۳ سال دوندگی میکنه ب ...

پس واقعا شغل سختیه و خیلی زمان می‌بره ک‌سرشناس بشه طرف

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس واقعا شغل سختیه و خیلی زمان می‌بره ک‌سرشناس بشه طرف

بله عزیزم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ممنون از جواب های کاملتون خواهرم

خواهش میکنم🌺🙏

حتما برای وکالت بخون  اگر اعتماد بنفس  عزت نفس  سروزبان دار روابط اجتماعی خوب&nbs ...

عزیزم به نظر شما وکالت بهتره یا کارمندی دادگاه برا خانم ؟؟؟ 

خواهشا جواب بدید چون در شرفشم 

ممنون

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
عزیزم به نظر شما وکالت بهتره یا کارمندی دادگاه برا خانم ؟؟؟  خواهشا جواب بدید چون در شرفشم&nbs ...

اولین نکته علایق و سلایق خودتونه 

ایا کارمند دادگاه استخدام میشی؟

من دوستی داشتم حقوق قضایی دانشگاه علوم قضایی خوندبعد کلا تغییر مسیر داد رفت سمت وکالت گفت نمیتوانم محدودیت ها را بپذیرم.

شما ببین کارمند ساده یا جز قضات و دادیار؟

درآمد وکالت با کارمند ساده فرق داره.

اما اگه قراره انشالله ازدواج کنی مادر بشی و زندگی بدون دردسر و دوندگی و خستگی میخواهی حقوق کارمند اداری دادگستری خوبه قانع کننده است‌

اما اگه توان دوندگی سر و کله زدن با قاضی و دادیار و دنبال کار موکل بودن از پسش برمیایی وکالت درآمدش بیشتر 

البته شما باید توان اجاره دفتر و یکسری حداقل ها را برای شروع کار داشته باشید.

اولین نکته علایق و سلایق خودتونه  ایا کارمند دادگاه استخدام میشی؟ من دوستی داشتم حقوق قضایی د ...

ممنون بابت پاسخگوییتون   

راستش من یه ادم فوق العده ضعیف و ترسوعم 

بابت یه کار بانکی ساده برا خودم دستام عین بید میلرزه 

تو جمع نمیتونم حرف بزنم و خیلی چیزای دیگه 

وضعیت مالیمونم که داغون 

سر همین به وکالت امیدی ندارم ولی راه دیگه ای هم پیش روم نیست

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
ممنون بابت پاسخگوییتون     راستش من یه ادم فوق العده ضعیف و ترسوعم  بابت یه ...

ببین اول که اینجوری در مورد خودت صحبت نکن.

دوم اینکه حقوق کارمند دادگستری خوبه با این شرایط خودت را اذیت نکن و برای استخدام کارمندی اقدام کن.

خداوند از دری میرسونه که فکرشم نمیکنی.

مجردی؟

ممنون بابت پاسخگوییتون     راستش من یه ادم فوق العده ضعیف و ترسوعم  بابت یه ...

یه خانم داشتیم تازه اومده بود کارمند اداری دادگستری شده بود ساده و مهربان 

از قشر ضعیف جامعه ولی با اصالت و خانواده دار 

شد همسر یکی از بهترین قضات هرلحظه خدا را شاکرم بابت لطف خدا نسبت به بنده هاش

ببین اول که اینجوری در مورد خودت صحبت نکن. دوم اینکه حقوق کارمند دادگستری خوبه با این شرایط خودت را ...

بله مجردم 

ممنون بابت توضیحات کاملتون 

یه خانم داشتیم تازه اومده بود کارمند اداری دادگستری شده بود ساده و مهربان  از قشر ضعیف جامعه و ...

بله درست میفرمایید

اونایی ک وکیل دادگستری هستن و دفتر دارن معمولا ماهی چقدر درامدشونه؟؟ میانگین

بستگی داره ب خیلی چیزا.وکیل های سرشناس سرشون شلوغه ممکنه ی پرونده بگیرن۲۰۰میلیون و تمام.ماهی نمیشه گفت بعضیام پرونده های کوچیک میگیرن در حد۲۰میلیون

بستگی داره ب خیلی چیزا.وکیل های سرشناس سرشون شلوغه ممکنه ی پرونده بگیرن۲۰۰میلیون و تمام.ماهی نمیشه گ ...

مثلا ی خانم وکیل ک سرش زیادم شلوغ نیست

پرونده هاش کمه تقریبا

😘Thanks GOD