2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دیسک گردن داشتی چکار کردی براش؟

منم چندین بار دستم خواب میرفت وقتی خواب بودم الانم به شدت کف دست و دوتا از انگشتام درد میکنه فقط دست راستمه اگه هم یکم کار کنم میبینی دردش تا کتف و اینا میرسه ام ار ای گردن و مغز دادم دکتر گفت ی دیسک خیلی خفیف گردن دارم 

ولی همش میگم اخه اگه خیلی خفیفه پس این درد شدید چیه بعدم من اصلا گردنم درد نمیکرده فقط کف دستم

همش ۲۴ سالمه😕😕

عزیزم شما دیسک گردن داشتی چکار کردی براش؟ منم چندین بار دستم خواب میرفت وقتی خواب بودم الانم به شدت ...

سلام خوبی عزیزم منم تو خواب دست راستم خواب میره جوری ک بیدار میشم از خواب . رفتم دکتر مغزو اعصاب میگه از گردنته چون دستمم درد میکنه با کتفم . . ولی از خواب رفتگیش خییییلی میترسم مال شما چجوره

سلام خوبی عزیزم منم تو خواب دست راستم خواب میره جوری ک بیدار میشم از خواب . رفتم دکتر مغزو اعصاب میگ ...

سلام عزیزم اول چکاب شو قشنگ من رفتم دکتر مغز و اعصاب بعد اول ی چکاب کامل دادم با ام ار ای مغز و گردن که خب تشخیص در اخر شد دیسک گردن البته اصلا گردنم درد نمیکرد فقط درد دستم بود دکتر برا من ی سری تقویتی و مسکن نوشت با ده جلسه فیزیوتراپی گردن دارو ها که کامل درد دستم رو خوب کرد ولی بعد از تموم شدن فیزیو تراپی گردن درد دارم😐😐

البته نه همیشه وقتی کار سنگین کنم یا گردنم زساد پایین باشه و این مدلیا حالا نمیدونم فیزیو بهترش کرد یا بدترش 😶

سلام عزیزم اول چکاب شو قشنگ من رفتم دکتر مغز و اعصاب بعد اول ی چکاب کامل دادم با ام ار ای مغز و گردن ...

من اینقد حالم بد شده دارم افسردگی میگیرم ۲۶ سالمه من رفتم پیش مغزواعصاب فقط گفت از گردنته قرص گاباپنتین داد  استفاده نکردم هیچ . ام راآی ننوشت . ولی دستم یه حالت سنگینی داره  وقتی یکم کار کنم درد میگیره . سرمم طرف راستم درد میکنه 

من اینقد حالم بد شده دارم افسردگی میگیرم ۲۶ سالمه من رفتم پیش مغزواعصاب فقط گفت از گردنته قرص گاباپن ...

گاباپنتین اصلا تاثیر نداره 

من خوردم دیدم هیچ اثر نداره

حتما برو پیش ی دکتر دیگه ویزیت شو

افسردگی چیه دختر خوب نباید ولش کنی که

میتونم بپرسم داروهات چیبود ؟ 

والا برا چند ماه پیش بودن یادم نیست

تا جایی  که یادمه ی مسکن بود سلوکسیب عاااالی بود برا درد من قشنگ وقتی میخوردم تا بیست و چهار ساعت درد دستمو مینداخت

دیگه ی شربت بود برا ویتامین دی اخه افتضاح پایین بود ویتامین دی من

ی ژل برا گردن نمیدونم آیس چی چی بود

همین قدر یادمه☹