laliiiiii مدیر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 عنوان پانیک | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 87 پست بچها هرکی تجربه داره لطفا کم کنه💗خیلی بیحالم،دستام جون نداره.دلم بی قراره.یجوریم.گلوم باد میکنه از استرس 1402/04/02 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 صبر میکنم من هنوز دارو نمیخورم چون سنم کمه و خانوادم نمیذارن پس فقط تو همون حالت که دا ... میفهمم عزیزم.من فقط پوکساید و پروپرانول و مونته لوکاست و بتاهیستین(رفع سرگیجه)استفاده میکنمالانم موقع پریودیمه بدتر میشه حالمو اینکه عصبانم خورد شد،یهو اینطور شدم
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 بله دیگه همین خودش آدمو بیشتر مضطرب میکنه گلم
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6211 میفهمم عزیزم.من فقط پوکساید و پروپرانول و مونته لوکاست و بتاهیستین(رفع سرگیجه)استفاده میکنم الانم م ... مونته لوکاست هم میشه خورد ؟ خیلی بده چند وقته که اینجوری شدین؟ درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6211 همین خودش آدمو بیشتر مضطرب میکنه گلم دقیقا متاسفانه درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9445 علائمت چیه سنگینی قفسه سینهغذا قورت نمیتونم بدمشبا شام ندارمبرام دعا کن توروخدا ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 همین خودش آدمو بیشتر مضطرب میکنه گلم احساس میکنم فکم میلرزه یجوریه انگار سنگینهولی اصلا قلب درد و اینا ندارم ک بگم مثلا سکتس
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 سنگینی قفسه سینه غذا قورت نمیتونم بدم شبا شام ندارم برام دعا کن توروخدا منم همینطورم گلم ،الان بقیه میخوان شام بخورن،من نمیتونم
شبنم1363 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8702 حمله اضطراب شدید تنگی نفس تپش قلب بالا بی حالی و از دست دادن تمرکز تهوع& ... منم خیلی استرس میگیرم و پاهام شل میشه سمت چپ شونم درد میگیره یهو گردنم یا فک سفت میشه یعنی منم پانیک دارم؟ پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6211 منم خیلی استرس میگیرم و پاهام شل میشه سمت چپ شونم درد میگیره یهو گردنم یا فک سفت میشه یعنی من ... قلب تون مشکلی نداره ؟ درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 مونته لوکاست هم میشه خورد ؟ خیلی بده چند وقته که اینجوری شدین؟ من ۳ماهه ک هرروز بهم دست میدهبرا نفس تنگی مونته لوکاست میخورم،بهتر میشم.ولی اصلا تداخل دارویی نباید داشته باشه.با هیچ قرصی نخورش.تنها بخورشیکساعت قبل و بعد این قرصه هم،قرصی نخور گلی
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9445 منم همینطورم گلم ،الان بقیه میخوان شام بخورن،من نمیتونم کدوم شهری شما ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6211 من ۳ماهه ک هرروز بهم دست میده برا نفس تنگی مونته لوکاست میخورم،بهتر میشم.ولی اصلا تداخل دارویی نبای ... عه منم سه ماهه اوکیه مرسی درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا
شبنم1363 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8702 قلب تون مشکلی نداره ؟ نه پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6211 نه شاید... درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا