laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 عنوان پانیک 399 بازدید | 87 پست بچها هرکی تجربه داره لطفا کم کنه💗خیلی بیحالم،دستام جون نداره.دلم بی قراره.یجوریم.گلوم باد میکنه از استرس 1402/04/02 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 مم الان همیتممممم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6626 من پنیک دارم ولی نمیدونم چطوری کمکت کنم نگفتی در چه زمینه ای InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8775 دکتر برو اینجا چی بگن منمیمدت دارو میخوردم الان قطع کردم بی حالم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
oooogolbano عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 7501 من داشتم الان ندارم واقعا شدید بود تمام بدنم میلرزید دکتر دارو داد بدترم کردمن از محیطهایی ک استرس بهم وارد میکردن دور شدمخودم با کتاب و سریال مشغول کردم بهتر شدم
sa_sa_na عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 756 اگه دارو مصرف میکنی ،داروهاتو مرتب مصرف کن بدون هماهنگی قطع نکن مدیتیشن یوگا انجام بده
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 من داشتم الان ندارم واقعا شدید بود تمام بدنم میلرزید دکتر دارو داد بدترم کرد من از محیطهایی ... من شبا سروقتم میاد
شبنم1363 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8630 من پنیک دارم ولی نمیدونم چطوری کمکت کنم نگفتی در چه زمینه ای عزیزم پانیک چجوریه میشه توضیح بدی؟ میخوام بدونم منم دارم یا نه پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 من پنیک دارم ولی نمیدونم چطوری کمکت کنم نگفتی در چه زمینه ای مثلا چکار میکنی ک آروم شی
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 من الان انگار جونم از تو گلوم میخواد بزنه بیرونسرگیجه یکم دارماب گلومو بزور قورت میدم
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6626 عزیزم پانیک چجوریه میشه توضیح بدی؟ میخوام بدونم منم دارم یا نه حمله اضطراب شدید تنگی نفس تپش قلب بالا بی حالی و از دست دادن تمرکز تهوع سرگیجه میشه تشبیه اش کرد به نوعی دور از جونتون سکته ی خفیف که فرد حس میکنه داره جونش رو از دست میده و نفسش قطع میشه InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6626 مثلا چکار میکنی ک آروم شی صبر میکنم من هنوز دارو نمیخورم چون سنم کمه و خانوادم نمیذارن پس فقط تو همون حالت که دارم می میرم ، می مونم و سعی میکنم فقط نفس بکشم InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 حمله اضطراب شدید تنگی نفس تپش قلب بالا بی حالی و از دست دادن تمرکز تهوع& ... حس مرگ هم دور از جون ،دارین؟
tatawhite عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 6626 حس مرگ هم دور از جون ،دارین؟ بله دیگه InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام