2777
2789

رفته بود دسشویی شوهرم. خواهر شوهرم میخواست چایی بده اومد گف دسشویی بود زنعموی شوهرمم اونجا بود نشسته بودیم حرف میزدیم بعداز نیم ساعت چهل دقیقه پاشد بره جلو دسشویی گف هنوز فلانی یعنی شوهرم از دسشویی نیومده منم به مادرشوهرم گفتم آخه یبوسته زیاد میشینه خواهر شوهرمم گف بره فرنگی پاهاش درد میکنه مادرش گف میوه بخوره و.... 

شوهرم از دسشویی در اومد به خواهرش گفت یه بار چایی دادی آبرومو بردی برینن تو اون چایی... خواهرشوهرمم گف فقط من نبودم زنتم گفت شوهرمم گفت هم زنمو و هم تورو.... 

خیلیییی اعصابم خورده منتظرم برم خونه یه دعوای حسابی بندازم متنفرممممم ازش 

راست میگه

حق با شوهرته

واقعا خودت نمیدونی هر چیزی رو توجمع نگی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیگفتی یوبوست داره 

چرا مشکل بنده خدارو تو جمع گفتی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اینم بگم خواهر شوهرم حسوده چون دید شوهرم گفت برینن به اون چایی زود منم قاطی کرد حالا خواهرشوهرم به مادرش میگف زنشو قاطی کردم فحش نده به اونم داد حس کردم عمدی گفت 

راست گفته شوهرت  برا چی میگی ؟ زن و ش‌وهر محرم همن  😂یعنی چی که گفتی یوبسه بیچاره  ...

به خاطر اون ناراحت نبود که چون خواهرش گفت زیاد میشینه ناراحت شد اگه اون نمیگف کسی نمیفهمید تو دسشوییه

به مادرشوهرم گفتم چون خواهرش گفت از اون موقع دسشویی عصبی شد 

خب میگی زن عموشم اونجا بوده 

اصلا به مادر و خواهرشوهرتم نباید میگفتی 

بنده خدا آبروش رفت خب واسه همین اون حرف زشتو زده

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

به خاطر اون ناراحت نبود که چون خواهرش گفت زیاد میشینه ناراحت شد اگه اون نمیگف کسی نمیفهمید تو دسشویی ...

خب خواهرش گفته پاش درد میگیره راست گفته دیگ 😐😐

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌
اینم بگم خواهر شوهرم حسوده چون دید شوهرم گفت برینن به اون چایی زود منم قاطی کرد حالا خواهرشوهرم به م ...

اتفاقا عمدی اسمتو آورده ‌ک شوهرت هرچی گفت ب جفتتون گفته باشه از سیاستشه

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀