2777
2789

من تو تاکسی بودم داشتم با گوشی صبحت میکردم کرایه تاکسی هم همزمان میخواستم بدم به راننده گفتم الو... نشنید دوباره گفتم الوووو. بجای بفرمایید قاطی شدم چندبار اینو گفتم🤣 راننده گفت خب دو دقیقه صبر کن دخترم میگیرم بدجایی هستم دیگه 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️فک کرد عصبی هستم ک میگم الووووووو 🤣🤦‍♀️

شماهم حتما باحالترشو داشتید اصن مگه میشه کسی توی زندگیش تاحالا سوتی نداده باشه

قشنگاشو اینجا کامنت کنین دورهم شاد شیم 😁🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

منم پریروز تو اسنپ با راننده صحبت میکردیم گفت پول سخت بدست میاد گفت بعلههه همسرم میگن پول از لای پای فیل درمیاد😐😐😐😐زیر پای فیل😞😭

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ی ماشین رانندش خانم بود داشتم میرفتم یهو وایسید پیشم نمیدونم تو چ فازی بودم گفتم ممنون خودم پیاده میرم نگو میخواست دخترشو سوار کنه پشت سرم بود 😐بنده خدا هیچیم نگفت من یهو گفتم ممنون خودم میرم 🤣نمیدونم تو هپروت بودم انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پریروز تو اسنپ با راننده صحبت میکردیم گفت پول سخت بدست میاد گفت بعلههه همسرم میگن پول از لای پای ...

🤣🤣

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

من خودم خدای سوتیم چندشب پیش داییم با خانوادش اومده بودن عیادت مامانم  منم‌رفتم پیشواز ب داییم گفتم  سلام زن دایی خوبه نشنید یاخودشو  زد نشنیدن😁😁😁

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕