2777
2789
عنوان

خنگول ترین سوتی که تو خیابون دادین؟ 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 18 پست

وای ما یه بار رفته بودیم جنگل بعد به جایی بود برای بازی بچه ها منم با ۲۰ سال سن چنان ذوق کرده بودم که رفتم سمت چرخ و فلکش که باید با دست بچرخونی خیلیم خلوت بود چشمامو بسته بودم میچرخیدم واسه خودم آهنگ میخوندم صدامم رفته رفته بلند شده بود آقااا من چشم باز کردم دیگه یه عالمه آدم بزرگ اومده بودن بچه هاشونو بازی بدن داشتن نگام میکردن 😂😂😂آاااب شدم دیگه یعنی

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕

من سوتی ندادم ولی تو اتوبوس بودم میرفتم مسافرت 

من و ابجیم بودیم و بچهامون ۴ صندلی روبرو هم بودیم

بچه من خیلی گریه میکرد 

چندتا صندلی جلوتر ۲ تا پسر جوون بودن هی نگامون میگردن میخندیدن بعد برگشت ب بچه خواهرم گفت بیا بیسکوییت 

خواهرم گفت ممنون خورده تازه بهش دادم دوباره نگا دوستش کرد و رو ب ابجیم گف خب بهش آب بده ابجیم گفت خورده ممنون

برگشت گف پ چشه این هم اب خورده هم غذا و گریه میکنه😂😂😂😂😂😂بیچاره ابجیم قیافش دیدنی بود چون فکر میکردن بچه ابجیمه گریه میکنه درحالکیه بچه من بود گریه میکرد و خودشون هم پوکیده بودن از خنده😂😂😂

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه مرغ گرون شده بود حواسم‌باقیمت مرغ بود رفتم واسع چادرم کش بخرم ب فروشنده گفتم آقا کش کیلو‌چند  پشمی واسش نموند

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕