2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم ‌‌..

379 بازدید | 20 پست

چرا نمیتونم فراموشش کنم؟ یعنی اونم به من فکر میکنه ؟ بهم گفت نمیخواد باهام در ارتباط باشه 

دو تا خط دارم یکیشو بلاک کرده ، یکیشو نه 

تو اینستاگرام بلاکم ولی تو واتس اپ نه  ، و استوری واتس اپ که میذارم چک میکنه 

همه تون میگید استوری دیدن دلیل نمیشه ، یکی میگه از رو کنجکاوی چک میکنه استوریتو، یکی میگه بهت فک میکنه دو دله .‌‌.. 

خودم نمیتونم بلاکش کنم که کلا نباشه 😭

هزار گرفتاری دارم ، فکر و خیال این نمیذاره به زندگیم برسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی استوری گردش و عشق و حال بذار😂

میدونی دو ماه کات بودیم ، همش استوری این مدلی گذاشتم ، اونم مرتب میدید ، تا اینکه بعد ازدو ماه که بهش پیام دادم زنگ زدم گفتم تو ادم خطرناکی هستی دو ماه نیستی یهو میای ده تا پیام میدی! فهمیدم حرصش میگرفته که من خوش بودم

الانم ده روزه که استوری نمیذارم عکس پروفایلم رو برداشتم ،یه نی نی سایتی گفت اینطوری بذار تو باگ دلتنگی ، نمیدونم موثر میشه یا بدتر ازم دور میشه!؟

خب طول میکشه فراموش کنی به خودت زمان بده 

وقتی بود حالم خوب بود ، همینکه یه استوریمو ریپلای میزد انرژی میگرفتم،  الان خیلی دلم برای اون روزا تنگ شده 

دلم میخواد استوری حال خوب بذارم همینکه استوریمو میبینه میفهمم اون ساعت گوشی دستش بود دلتنگیم کم میشه 

پیج دوستاشو دارم میبینم پست یکی از دوستاشو لایک کرده حالم خوب میشه

انگار یه خبری حتی در این حد کوچک ، ازش بگیرم حالم خوبه

میدونی دو ماه کات بودیم ، همش استوری این مدلی گذاشتم ، اونم مرتب میدید ، تا اینکه بعد ازدو ماه که به ...

بنظرم هنوز بهت فکر میکنه وگرنه چک نمیکرد،تو روال عادی و ادامه بده،عکس از خودت و کلاس و تفریحات بذار ولی نه زیاد ..یه بارم اون وسطا یه عکس با سرم یارو تخت بیمارستان بذار ۹۰ درصد مواقع ریپلای میشه😂

وقتی بود حالم خوب بود ، همینکه یه استوریمو ریپلای میزد انرژی میگرفتم،  الان خیلی دلم برای ...

قلبه دیگه فکر نمیکنه و یهو به خودت میای میبینی دلتو سپردی به یکی دیگه 

برای همین گفتم به خودت زمان بده 

بشین دو دوتا چهار تا کن اگه واقعا دوست داشت اینجوری بیخیالت میشد؟ 

واسه کسی فکرتو درگیر کن که واقعا عاشقت باشه 

یه استوری دیدن دلیل بر این نیست که هنوز به فکرته خوشگلم 

زمان خودش همه چی رو حل میکنه 

سخته ولی میگذره 

چند سالته اصلا؟ 

ملکا هستم 💚  
بنظرم هنوز بهت فکر میکنه وگرنه چک نمیکرد،تو روال عادی و ادامه بده،عکس از خودت و کلاس و تفریحات بذار ...

آخه این چه برگشنیه 😂💔به نظرم طرف عاشق واقعی باشه به این کارا نیاز نداره 

ملکا هستم 💚  
بنظرم هنوز بهت فکر میکنه وگرنه چک نمیکرد،تو روال عادی و ادامه بده،عکس از خودت و کلاس و تفریحات بذار ...

الان همین پایین یه نی نی سایتی گفت که استوری دیدن دلیل نمیشه که بهت فک میکنه

نمیدونم چکار کنم. میدونی آدم درونگراییه ، هیچ وقت نمیفهمیدم احساساتشو ، تا وقتی که مستقیم گفت نمیخوام باهات در ارتباط باشم، قط کردم پیام دادم ممنون که مستقیم گفتی

آخه این چه برگشنیه 😂💔به نظرم طرف عاشق واقعی باشه به این کارا نیاز نداره 

میدونی چجور شخصیتی داره ، درونگراست،همون اوایل گفت من درونگرام با من اذیت میشی ، گفت خودمم چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم اذیت میشم، حتی خواهرشم گفت که داداشم خیلییی درونگراست. وقتی استوری رو نگاه میکنه یعنی اوج محبتشه، من اینطوری فهمیدم.  چون روزایی که قهر میکردیم و از دستم عصبانی بود تا سه روز استوریامو نکاه نمی کرد بعدش کم کم شروع می کرد می دید.

چند تا کادو براش خریدم ، بیسکویت اینا براش خریدع بودم همه شون مونده نتونستم بهش بدم 

دلم داره میترکه 

خب دلیلشو نپرسیدی؟

بهت گفتم یه خطم بلاک نیست ولی پیام و تماس که میزنم جواب نمیده ،از محل کارم زنگ میزنم جواب میده! زنگ زدم گفتم چرا ؟ گفت دلیلشو نمیگم   ، گفتم بگو بدونم ، گفت دلیلشو نمیگم ! چون همکارم پیشم بود نمیتونستم راحت حرف بزنم. نمیدونم شاید لز اول دوسن نداشت