2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم ‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری شد ؟ از هم خبر دارید؟ یا کلا بی خبر؟

الکی الکی شروع شد الکی هم تموم تقریبا تو رفت و برگشتیم خودمونم نمیدونیم چی میخایم

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده
الکی الکی شروع شد الکی هم تموم تقریبا تو رفت و برگشتیم خودمونم نمیدونیم چی میخایم

برای منم تو رفت و برگشت بودیم، اوایل من میرفتم اون بر میگشت، بعد دوست داشتن من شدید شد اون میرفت و من بر میگشتم، تا اینکه سه هفته پیش گفت نمیخواد باهام در ارتباط باشه

استوریامو میبینه دلم به این خوش بود، ولی نی نی سایتیا میگن این دلیل نمیشه

نظر تو چیه

برای منم تو رفت و برگشت بودیم، اوایل من میرفتم اون بر میگشت، بعد دوست داشتن من شدید شد اون میرفت و م ...

اره جفتتون از بلاتکلیفی خسته این من هیچی استوری نمیکنم باید دلش تنگ شه برات مال با دوتا دیگه هم این اواسط رل زد برگشت گفت دخترای دیگه اخلاق ندارن 

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده
اره جفتتون از بلاتکلیفی خسته این من هیچی استوری نمیکنم باید دلش تنگ شه برات مال با دوتا دیگه هم این ...

دیشب یه سخنرانی آنلاین داشت منم شرکت کرده بودم ، تو سایت یه قسمت پرسش و پاسخ بود اگه تایپ نیکردی اون میدید ، تک و توک سلام و خسته نباشید مینوشتند ، اونم دو بار اومد سلام   نوشت، بعد من از یکی از همکارا سوالی کردم اسمم افتاد رو اون قسمت پیاما،  اسممو دید، ولی آخر سر که همه بهش خسته نباشید و عالی بود و ... نوشتند من چیزی ننوشتم . چشامو بسته بودم و نمیدونستم چی میگه در مورد چی صحبت میکنه، فقط دلم برای صداش تنگ شده بود

خدا خودش کمکم کنه 

برای تو خوبه که قدرتو میدونه