2777
2789

اگه خودتون یا اشناهاتون با پکیج و قرص لاغر شدید میشه معرفی کنید اسم قرص یا پکیجو خیلی نیاز دارم توروخدا بگید از چاقی متنفر شدم دیگه اشتهام زیاده انقد هم چربیم زیاده یکم ورزش میکنم ضربان قلبم یجوری میره بالا باید ۱۰ دیقه بشینم تا اروم بشم 

من کلی تاپیک زدم درباره قرص حقیقتا نمیدونم کدوم قرص بهتره داروخانه زنوور معرفی کرده اونم بعضیا راضین بعضیا نه 😑😑😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

گلم قرص نخور به خدا ضرر میکنی.حتما به این گروه سر بزن و دعام کن♥️

با اصرارو اشتیاق شما بالاخره گروهو انتقال دادم به نرم افزار ایتا❤️❤️❤️❤️

گروه براتون آوردم درجه یک !!!!

خانم های تپل که هزار راه رو رفتید و نتیجه نگرفتید

👈🏻اینجا تضمینی عالیه 👉🏻

فقط کافیه  برای راهنمایی بیشتر بری پیوی الهام جون در ایتا با این لینک👇❤️

https://eitaa.com/Eli_manager

یا به این ایدی پیوی بدید👇

Eli_manager@

این‌گروه‌ لاغری حرفه ای با سابقه ۸ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.

برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.

رقابت گروهی و هیجان انگیز بین اعضا👍جایزه هر هفته به بالاترین کاهش وزن🎁

((خواهش می کنم فقط کسایی که بالای ۱۰ کیلو اضافه وزن دارن پیوی بدن چون فقط دو جای خالی مونده و بیشتر نیاز به پشتیبانی دارن))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان