2821
2789
چقدر هزینه وکیل و تمکن کردید؟  من آیلتس دارم  با چه ویزایی دارید میرید؟

از روش استارت ام اقدام کردیم،

کلا تا پی تر باید ۹۰ هزار تا بدیم که ۷۰ تارو دادیم.

تمکن هم ۱۲ میلیارد بورس گذاشتیم برای اینکه پرونده قوی شه

به تعداد افراد هم تمکن متفاوته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگ سرمایه ی خیلی زیادی نداری نرو

دختر خاله ی من کل زندگیشو فروخت رفت اونجا واسه کار سر ۱ سال برگشت الان نه خونه خونه دارن نه ماشین پیش مادرشوهرش زندگی میکنه

فقط سرمایه ی کلان یا بورسیه ی تحصیلی

عزیززززم انشالله موفق باشی چه مهارتی دارید اگر اشکال نداره؟ منم دوست دارم برم کانادا یا استرالیا&nb ...

ما داریم از طریق استارت آپ میریم که مهارتی نمیخواد، یعنی با مدرک تحصیلی مرتبط اوکیه.

دیر کع نیست، مادر پدر منم ۵۰ سالشونه اقدام کردن ویزا هم شدن، اونام قراره بیان

یکی از نزدیکام برای تحصیل رفت.اپلای گرفت و الان که درسش تموم شده اقامت دائم گرفته

اقا اینا چطوری میرن😭

من زبان المانی خوندم، ایلتس هم به ۶.۵ رسیدم الانا 

لیسانس معدل ۱۸ هم گرفتم

باید چیکار کنم بتونم برم؟ 

منم قصد مهاجرت داشتم. دنبال کاراش بودیم ولی از وقتی شوهرم به خانوادش گفتن و اوناهم گفتن ماهم میایم و زودتر از ما دارن کاراشونو میکنن دیگه قدم برنداشتم. فکر کن از دست اینا میخواستم برم حالا تو کشور غریب بخوام همش ببینمشون😂😂

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
اقا اینا چطوری میرن😭 من زبان المانی خوندم، ایلتس هم به ۶.۵ رسیدم الانا  لیسانس معدل ۱۸ هم گر ...

تو یه دانشگاه تاپ درس خوند و ارشد گرفت.خیلی زیاد مقاله فرستاد خیلی،معدلشم بالا بود،مدرک زبانم داشت

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792