2821
2789
چه مهارتی باید یاد بگیرم؟  اقا اصلا چجوری میشه رفت؟ آیلتس داشته باشیم و لیسانس  میشه رف ...

اولا زبان از نون شبم واجبتره 

دوما ببین چه رشته ها و کارایی اونجا بازار کاری خوبی داره برو تو همون رشته درس بخون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فامیل منم جدیدن ویزای کاری گرفت برای استرالیا. کلن استرالیا راحت تر ویزای کاری میده

همچین راحتم نیستا ... پاره شد تا ویزا گرفت آیلتس و کلی مراحل دیگه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

چند نفر از اقوام رفتن عمان یکم تحقیق کردم جای خوبیه اونا که خیلی خوشبختن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
با مدرک ارایشگری هم میشه مهاجرت کرد؟ 😳

همین استرالیا فک کنم می‌گرفت بستگی داره بخوان یا نه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
کانادا، نه تحصیلی نرفتم کاری

عزیززززم انشالله موفق باشی چه مهارتی دارید اگر اشکال نداره؟

منم دوست دارم برم کانادا یا استرالیا 

من ۳۶سالمه،اگر الان برم مدرک بگیرم تا سه چهار سال دیگه احتمال رفتن دارم؟،😭خیلی دیر بفکر افتادم

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر
یعنی الان مردم کانادایی دارن میگن چرا ایرانیا رو بیرون نمیکنن؟ هر جا میریم ایرانی هست؟ خودمون کم بدب ...

اینا میرن کلی پول میبرن اونجا بزهکاری نمیکنن پررو نیستن ولی متاسفانه اونایی که میان اینجا شیش متر زبون دارن

من به خاطر مشکل سرطان پوست از استرالیا میترسم دوست دارم برم کانادا فعلا دارم رو مهارت و زبان انگلی ...

از چه طریق قصد داری بری؟

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر
2824
2823
2791
2779
2792