2821
2789
خب اونا برن شما بمونین😂

فکر کنم همینکارو بکنیم. به شوهرم گفتم اینا برن بهشت من نمیام میرم جهنم😂

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از روش استارت ام اقدام کردیم، کلا تا پی تر باید ۹۰ هزار تا بدیم که ۷۰ تارو دادیم. تمکن هم ۱۲ میلیا ...

موفق باشی عزیزم ،،،

ما که آنقدرا نداریم ،😭کاش یه راهی هم باشه ما بریم ،😭😭

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر
با چه کاری ویزا گرفت؟

دقیق نمیدونم معماری خونده بود

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اره قطعا بخاطر شغل هستش، آیلتس ۵ برای روشی که ما رفتیم کافی بود که بالاتر گرفت همسرم

ببخشید شما گفتین ۹۰ هزار تا باید پرداخت کنین

و ۱۲ میلیارد هم تمکن

اون ۹۰ تا برای چی بود؟ 

اگ سرمایه ی خیلی زیادی نداری نرو دختر خاله ی من کل زندگیشو فروخت رفت اونجا واسه کار سر ۱ سال برگشت ...

نه اینطوری ام نیس با ویزای کاری برن میتونه کار کنه و جا بیفته البته باید با خودش پول ببره برای اوایل تا کار پیدا کنه خودم دیدم سرمایه زیادی نداشتن ولی کار پیدا کردن جا افتادن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡