2777
2789
عنوان

خاطرات بچگی و ...

292 بازدید | 36 پست

سلام🎀

از کارای سمی ک تو بچگیتون میکردین و ... بیاین بگین :)😂

یا چه کاریتون همچنان یاد همه هست ؟ ☺😂💔

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

با سر رفتم تو غذا . و میخوردم عین نخورده ها 

۲ سالم بوده فیلمش بین کل فامیل پخشه 

و بین خوردنم همش میگم"چرا من سیر نمیمشممم"

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاغذ تیکه میکردم میدادم پسرعموم بخوره🤣

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
با سر رفتم تو غذا . و میخوردم عین نخورده ها  ۲ سالم بوده فیلمش بین کل فامیل پخشه  و بین ...

😂😂😂😂😂😂😂 فقط اونجاش ک میگی چرا من سیر نمیشممم :))) 

من جات بودم اون کسی ک فیلم گرفته رو ی کاریش میکردم 🙂💔😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 فقط اونجاش ک میگی چرا من سیر نمیشممم :)))  من جات بودم اون کسی ک فیلم گرفته رو ...

شوهر خالمه خیلیییی دوستش دارم:)😂🦦

میگن باید نشون شوهرت بدیم بعد پاکش میکنیم

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

من خودم چون جز نوه ها اول بودم دوتا قبلم بودن بزرگ بودن باهام بازی میکردن ولی خب بازیاشون اکثرا چون پسرونه بود من خودم تنها بودم 

پسر عمم ک سه سالم بود به دنیا اومد چون همش پیش هم بودیم برام خیلی چیز جالبی بود😂😂😂 هر چند دیقه ی بار یواشکی میرفتم اروم میزدم تو گوشش ک پاشو با من بازی کن بعد گریه ش ک در میومد در میرفتم ☺💔 

این بنده خدا خیلی از من در گوشی میخورد تا چند وقت ک دیگ ب بازی کردن افتاد 😂😂😂😂

شوهر خالمه خیلیییی دوستش دارم:)😂🦦 میگن باید نشون شوهرت بدیم بعد پاکش میکنیم

وایییی میشه برا منم بفرسی؟😂😂😂😂

من خودم چون جز نوه ها اول بودم دوتا قبلم بودن بزرگ بودن باهام بازی میکردن ولی خب بازیاشون اکثرا چون ...

خدایاااا🤣🤣🤣

من بمیرم برا اون بچه مظلومی ک گیر تو افتاده😂😂

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
😐❤️🔪😂 از خاطرات مدرسه باشه کلاس اول کیک دوستمو مالوندن به مقنعش 😊🧨😐🔪

الان سالمی عشقم؟😂