2777
2789

من دوستم توگروه شهرستانمون عضو میشه توتلگرام بعد فاصله روستای ما تا شهرستانمون ۲۰ دقیقه ای تقریبا همون شب که عضو میشه یکی از تو گروه شهرستان میاد پیویش بعد به دوستم میگه از کجایی میشه باهم آشنا شیم بعد دوستم الکی از روستاهای اطراف میگه اسم روستای خودمونو نمیگه بعد دوستم گفت دیگه بهش گفتم پیام نده گفته توروخدا باهم باش این حرفا بعد دوستم بلاکش میکنه  بعد چند روز آزادش میکنه باز باهم چت میکنن بعد دوستم پسرو ندیده نرفته شهرستان بعد پسره گفته من قصدم ازدواج چند ماه باهم باشیم ازاین حرفا بعد پسره میگه من قصدم ازدواجه یکبار بیا شهرستان ببینمت بعد دوستم راسشو میگه از اون روستا نیستم اسم روستای خودمونو میگه بعد باهم همینجوری چند روزی میشه چتشونو ادامه دادن بعد پسره از چتای دوست دختراش اسکرین شات برای دوستم فرستاده گفته گذشتمو بدونی بعد دوستمم عکسشو براش فرستاده الان یک هفته میشه بعد به دوستم میگه عروسی کنیم اینجوری کنیم همش از آینده حرف میزنه دیشب دوستم بهش گفته یکشنبه خواستگاریمه بعد گفته میخوای بری بعد دوستم گفته اگه تصمیم گرفتم عروس نشم خودم برات زن جور میکنه بعد پسره میگه چرا خودتو جور نمیکنی خیلی به حرف دوستم میکنه قربون صدقش میره 

بنظرتون حرفاش راسته دوستم داره میخونه 

برای اینکه بدونید حرفاش درسته و علاقه داره یا نه باید بهش بگید بیاد خواستگاری و رسما با خانواده صحبت کنه. اگر امتناع کرد احتمالا داره بازی می کنه با دوست شما. 

و این رفتار طبیعی نیست که کسی اسکرین گفتگوش با دخترای دیگه رو برای کسی بفرسته. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.