2777
2789

من سال ۶۷ مهریم ۱۵۰ هزارتومان گذاشتن. دخترم دوسال پیش۵ سکه. بنظره من مهریه مهم نیست اگه مرد نده هزار بهونه میاره که نده دولتم پشت مردا هست زن همیشه مظلوم قرار گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱۰ سکه 

حق طلاق 

حق حضانت فرزند

حق خروج از کشور

حق مسکن

حق اشتغال و تحصیل

یک سفر حج واجب 

سال ۸۸ ازدواج کردم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
چیزی از قلم نداختی فک کنم🤔

عزیزم چرا چه اشکال داره؟

چیزی از شما کم شد؟

هر خانواده ای قوانین خاص خودش را داره. این قاعده خانواده ماست چه برای عروس چه برای دختر فرقی نداره.

پدر بنده معتقده زندگی که زن خانواده در آن خوشحال نباشه باید مسیر برای رفتنش مهیا باشه

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
دوست من  فک کنم مجردی آره؟

نه والله

یعنی همه اینا رو  واسه خودت هم انجام دادی

بله هم من هم خواهرم هم عروس هامون.