من سال ۶۷ مهریم ۱۵۰ هزارتومان گذاشتن. دخترم دوسال پیش۵ سکه. بنظره من مهریه مهم نیست اگه مرد نده هزار بهونه میاره که نده دولتم پشت مردا هست زن همیشه مظلوم قرار گرفته
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
هر خانواده ای قوانین خاص خودش را داره. این قاعده خانواده ماست چه برای عروس چه برای دختر فرقی نداره.
پدر بنده معتقده زندگی که زن خانواده در آن خوشحال نباشه باید مسیر برای رفتنش مهیا باشه
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲