2777
2789
عنوان

بچه های کار 🫀🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 48 پست

برا خرجی خونواده هاسون کار میکنن یا مثلا از جایی دزدیدن اوردنسون و مجبورشون میکنن به کار?

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من مستقل شدم کارو بارم راه بیوفته شاید دوتاشونو یا بیارم پیش خودم یا کمک مالی کنم و دورادور هواسم ب ...

ایشالله بلاخره خودمون باید یک گوشه ای رو بگیرم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خرجی خونواده هاسون کار میکنن یا مثلا از جایی دزدیدن اوردنسون و مجبورشون میکنن به کار?

زیادن واقعا اینا خانواده های درستی ندارن اکثرا 

الهی قربونشون برم هروقت میبینمشون اشک تو چشمام جمع میشه کاش کاری از دستم ساخته بود

همین ک کمی توجه بشه بهشون هم واقعا خوبه 

میدونی دیگ دست خودشون نیست ک بچه خمیر مایه دست پدر مادره این بنده خدا ها ک تو کوچه خیابون بزرگ میشن ...

درسته بهشون حق میدم امروز توکیفم پول نبود میخواستم برم سرکار یکی اشون اومدبه زورادامس انداخت توکیفم هرچی میگفتم نمیخوام پول نقدندارم گوش نمیکرداعصابموبهم ریخته بود خودمم عجله داشتم این ادامسشونمیگرفت که من برم خیلی عصبی شده بودم ☹

گاهی انسانم آرزوست
درسته بهشون حق میدم امروز توکیفم پول نبود میخواستم برم سرکار یکی اشون اومدبه زورادامس انداخت توکیفم ...

والا کار از ریشه میلنگه 

یک بار یکیشون میخواست شیشه ماشین مارو خورد کنه سر این ک گفتیم شیشه رو تمیز نکن با ته این شیشه پاک کنه محکم میزد ب شیشه 

ولی میگم ک بر میگرده ب همین اجتمایی ک توش هستن اینا هم اینقدر سختی می‌کشن 

اینقدر اوضاع داغونی دارن ک ...چی بگم واقعا

سلام ..گلم من تازه تاپیکو دیدم...برای ریزش مو دکتر چ تجویزی کرد براتون؟؟ب جز ویتامین دی...منن خیلی ریزش دارم...اسم شامپوتونو بگین لطفا...

راستش منم خیلی محصولات پوستی استفاده کردم حق واقعا با دکترتون لازم نیست محصولات گرون و زیاد بخریم...ترمیم کننده واقعا عالیه..منم چن ماه استفاده میکنم...شبها..و جای جوش میزنم فوری خوب میشه...خیلی از خانم های اینجا قشر بیسوادی هستن و فکر میکنن هرچی پول بدن بهترن...

سلام ..گلم من تازه تاپیکو دیدم...برای ریزش مو دکتر چ تجویزی کرد براتون؟؟ب جز ویتامین دی...منن خیلی ر ...

مرسی از نظر خوبت عزیزم متاسفانه خیلی تهاجم شد مجبور بودم قفل کنم 

من موهام و کراتین کردم ریزش از اونجاست شما هم کراتین کردید ؟ 

من عکس شامپو رو ندارم هنوز تهیه نکردم ولی نسخه هست بازم میترسم ک یک وقت برداشت بد نشه 

و این ک عزیزم دکتر می‌گفت هیچ وقت موهارو با کش محکم نبند باعث ریزش چ اسبب جبران ناپذیر میشه 

عزیزم تایپیک شما قفله واسه جای جوش دارویی میشناسید معرفی کنید؟

من برا جای جوشلی خودم قبلی ک برم هفته ای یک بار شب ها از لایه بردار سالسیک اسید اردن استفاده میکردم کوچیکه بیست میل بعدش هم از ترمیم کننده استفاده کن 

میتونی برا رفع جوشان از اداپالن هم استفاده کنی جوشای سر سفید ریز و سر سیاه رو کم میکنع خیلی هم ارزون هست 

اگر بخاید تاپیک و باز میکنم از بقیه هم بپرسید 

عزیزم تایپیک شما قفله واسه جای جوش دارویی میشناسید معرفی کنید؟

تاپیک باز کردم میتونی اونجا از بقیه هم بپرسید فقط امید وارم جنگی پیش نیاد 😅