2777
2789
شما چی میخوری؟ چطور بفهمم دوره درمانم کی کامل میشه؟ 

من داروهای زیادی خوردم سیتالو، الانزاپین ،.......و چیزای دیگه که دکتر میداد عوض میکرد 

دوره درمان رو پزشکتون میگه که تقریبا چقدر باید باشه 

ولی به طور کلی وقتی برای چندماه استیبل بشی  تا مدت ها بعدشم باید بخوری 

ممکنه بازم حمله بیاد حتی زمانی که دارو درمانی دوره اش تموم شده باشه ....چون معمولا با شرایط استرس زا بازم عود میکنه

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
من داروهای زیادی خوردم سیتالو، الانزاپین ،.......و چیزای دیگه که دکتر میداد عوض میکرد  دوره در ...

من فقط یه هفته کلونازپام داد بعد قطعش کرد بهم پوکساید و سرترالین داد الان باهاشون اکی هستم دارم پوکساید رو یه روز درمیون میخورم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از استرس زیادش،گلوم باد میکنه نبض تند میزنه انگار قلبم تو گلومه و بزور میتونم یچیزی بخورم اون لحظ ...

باز خوبه مثل من صفر تا صد نرفتی... هیچی تلقین نمیشه موقع حمله خودت رو اروم کن حواس خودت رو پرت کن به ارومی نفس بکش و از همه مهمتر جمله ی "داری میمیری؟ خب بمیر!" رو بکار ببر و ببین که نمیمیری😃

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
من داروهای زیادی خوردم سیتالو، الانزاپین ،.......و چیزای دیگه که دکتر میداد عوض میکرد  دوره در ...

اره پانیک درمان که نداره با هر شرایط حادی خودشو بروز میده

نگران نباش کم کم ی جوری میشی که خود به خود دارهاتو کنار میزاری  فقط دوره درمان رو کامل کن  ...

چند وقته پانیک دذرید و چند وقته دارو میخورید؟ 

باز خوبه مثل من صفر تا صد نرفتی... هیچی تلقین نمیشه موقع حمله خودت رو اروم کن حواس خودت رو پرت کن به ...

میکم اینارو اتفاقا‌..ولب حس مرگ واقعا حس چرتی آه نمیخوامش

میکم اینارو اتفاقا‌..ولب حس مرگ واقعا حس چرتی آه نمیخوامش

اگه تاثیر کنن به حس مرگ نمیرسی