2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلیییی زیاد

منم با دارو سرپا هستم ولی میخوام کم کم قطعش کنم

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

منم با دارو سرپا هستم ولی میخوام کم کم قطعش کنم

نگران نباش کم کم ی جوری میشی که خود به خود دارهاتو کنار میزاری 

فقط دوره درمان رو کامل کن 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
خیلی سخته‌..شماهم حس مرگ دارین؟

اوووف زیاااد ولی خوبیش اینه که نمیمیری حتی همه ی علائم حیاتیت نرمالم هستن😊و تو همچنان اصرار داری که داری میمیری... من تا فلج تمام بدن هم پیش رفتم حتی ریه هام کار نمیکردن ولی اکسیژن خونم خوب بود

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

نگران نباش کم کم ی جوری میشی که خود به خود دارهاتو کنار میزاری  فقط دوره درمان رو کامل کن  ...

شما چی میخوری؟ چطور بفهمم دوره درمانم کی کامل میشه؟ 

اوووف زیاااد ولی خوبیش اینه که نمیمیری حتی همه ی علائم حیاتیت نرمالم هستن😊و تو همچنان اصرار داری که ...

من از استرس زیادش،گلوم باد میکنه نبض تند میزنه انگار قلبم تو گلومه و بزور میتونم یچیزی بخورم اون لحظه