2777
2789

بچه ها ارامش ندارم زندگی سخت میگذره تا وقتی همسرم بود دلم به بودنش گرم بود هر چند مریض اما بلاخره بودش

روزای اولی که فوت کرد همه مهربون شدن اما زود گذر

وقتی سر کار هستم همش نگرانم نکنه پسر صاحبخونه برای دخترم اذیت و آزار برسونه

سر کار دست و دلم به هیچی نمیره خودم اونجا هستم دلم پیش بچه ها همش چشمم به ساعته هر یک ساعت اندازه یک روز میگذره

از یه طرفم خونه واقعا غیر قابل تحمل شده هوا تهویه نمیشه چهارچوب های فلزی زنگ زدن هر نوع قارچ کشی که بگین امتحان کردم ولی چند روز خوبه دوباره در حمام قارچ میزنه پسرمم فاویسم هست حساسیت شدید داره الان که میبینم تو خواب انقدر سرفه میکنه خیلی میترسم میگم من به خاطر کرایه خونه کمتر دارم سلامتی بچمو ازش میگیرم نمیدونم چه کار کنم اصلا هم شرایط جابجایی ندارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

نگران نباش متاسفم عزیزم ولی بچه هات بهت افتخارمیکنن نگرانشون نشوبادخترت قشنگ صحبت کن که درخونه روبازنکنه وکسی روراه نده شرایط شماهم اینجوریه دستت تنگ ازروخوشی که اونجانرفتین توکل کن بخدا اسی چندسالشونه بچه هات خودت چندسالته

گاهی انسانم آرزوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش متاسفم عزیزم ولی بچه هات بهت افتخارمیکنن نگرانشون نشوبادخترت قشنگ صحبت کن که درخونه روباز ...

دخترم 18سالش کنکوریه

پسرمم کلاس چهارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

عزیزم اگه  میشه بچه ها رو بزار کلاس تا وقتی از سر کار برگشتی اونا خونه بیان اینجوری خیالت راحته کلاسهای ورزش شهریه کمتری میگیرن 

دیگه چاره ای نیست از اطرافیان دوست و اشنا کمک بخواه بعد بهشون برمیگردونی سخته ولی خدایی نکرده بچه مریض بشه باید پول دکتر بدی

میشه دلبرانه بنگری...!؟

یه خانومه هست تومحله مامانم اینااونم جوون سبزی خردکنی گذاشته وپیازسرخ میکنه وبادمجون سرخ میکنه سبزی سرخ میکنه میگه اینجورپیش بچه هام هستم اون بیچاره یه بچه معلولم داره وشوهرش فوت کرده

گاهی انسانم آرزوست
دخترم 18سالش کنکوریه پسرمم کلاس چهارم

خب بزرگ دخترت اصلا نگران نباش سعی کن رفیقشون باشی من فکرکردم ابتدایی خدابراتون نگه اشون داره تمرکزت وبزارروشغل ات الکی خودتواذیت نکن

گاهی انسانم آرزوست

همه به ی نوعی مشکل دارن.  منم مشکل جور دیگه ست . من از غروب بغض عجیبی داشتم . کوه دردددددددم هزارتا بدبختی روم هست . بازم خداروشکر خدا خیلی جاها هوامو داشته . 

تاپیک های شمارو خوندم دلم خیلی گرف خیلی خیلی . 

آرزوی بهترین ها رو برای شما و بچه هاتون دارم . 

تهران هستین ؟؟؟ 

💥چاره‌ای نیست. باید تحمل کرد. زندگیه. یه روز خوب و یه روز بد.🦋

امیدوارم دخترتون یک جای خوب و رشته‌ی خیلی خوب قبول بشه و بتونه از شرایطِ دانشگاه، استفاده‌ی بهینه ببره.💛

خودتون هم‌چنان بگردید برای خونه و بدونید که سایت‌ها زیاد قابل اعتماد نیستند. سعی کنید به چند نفر هم بسپارید.🤍

از کار و کسبِ اینترنتی هم می‌تونید درآمدزایی کنید.💕

اگر دخترتون می‌تونه توی کتابخونه درس بخونه و شرایطِ اونجا موردِ قبولِ خودتون و خودش هست، به این گزینه هم فکر کنید.

به‌نظرم با صاحبخونه‌تون موضوعِ پسرش رو درمیون بگذارید و بهش بگید که جوری به پسرش بفهمونه انگار خودش متوجه شده نه اینکه شما گفتید.

( پیشنهادِ آخرم رو قبلِ از اجرایی کردن با یک مشاور هم می‌تونید در میون بگذارید که از نظرِ یک متخصص، آگاه بشید.)

براتون روزهای خوب رو آرزو دارم.🌷

نگو شرایط جا به جایی ندارم.یک اقدامی بکن یه حرکتی بکن خدا کمکت می‌کنه.

شاید همین قارچها دارن بهت میگن برو ، جای بهتری در انتظارتونه.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

منم همسرم فوت شده و خونه هم ندارم و کار هم ندارم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دلم گرفت اسی جون.غصه نخور عزیزم خدابزرگه.ایشالله ب آبروی خودت و بچه هات خدا بهترینارو سر راهت قرار بده.

و این نیز بگذرد....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

کاش بتونی بری خونه ها واسه نظافت کاری و وقتی هم خونه ای سبزی پاک کنی ترشی درست کنی.  باور کن درامدت بیشتر میشه

مشتریات بیشتر میشن کم کم.   بعدش خونتو هم میتونی عوض کنی. 

ی زنه هست میاد خونه های فامیلای ما رو تمیز میکنه  انقد درامدش خوبه.  چون خیلی زرنگه.  سنشم بالاست. 

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!