2777
2789
عنوان

یکم آرومم کنید 😔

442 بازدید | 36 پست

خسته شدم.

باردارم و هفته 34.

دکترم بعد از معاینه گفت سزارین میشی خودمم ترجیحم سز بود و دوس نداشتم جای خصوصیم بخیه بخوره.

مادر شوهرم دیروز هی تیکه مینداخت که سزارین چیه شکم ادمو پاره میکنم برو طبیعی زایمان کنمنم گفتم معلوم نیست و سرمو کردم تو گوشیم.

پدرشوهرم هی میگه بیمارستان خصوصی خوب نیست برو بیمارستان مهدیه ی قرون پول نده😑😔

یکی نیست بگه مگه تو میخوای پول بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

هفته پیش دکترم حق الزحمه گرفت ۸ تومن امشب مهمونی بودیم همه می‌گفتن واااای چه خبره چرا الان گرفته؟

بدم میاد از همه 😔

انگار بچه من بار مالیس رو دوش این قُرمدنگاس😔😒

شوهرم هیچی نمیگه ولی خواهرش و بابا ننش دهنشون همش بازه😔

دلم میخواد جوابشونو بدمی طوری ام بدم که ناراحت بشن تا بفهمن هر چی عوض داره گله ندارد😒

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اوف چقدر دهن یه عده بازه.اشتباه میکنی هیچی نمیگیا چه وضشه دیگه بچه رو از کجات دربیارن یا کجا در بیارن موضوعیه بخوان حرف بزنن.شوهرتو ول کن خودت از پس خودت بر بیا،حرف میزنن حرف بزن میبینی سلیطن حساب کار دستشون نمیاد سرد شو دوری کن کلا تو نباش اونی که توسری خور و فقط حرف میشنوه.

انشالله خودتو بچت سلامت این دوره رو میگذرونید

عزیزم چرا باید درباره همه چیز به همه بگید ؟ 

چرا اونا باید بتوانند شما سزارین میکنی یا طبیعی ؟ 

عزیزم مشکل شمایی نباید به فامیل چیزی بگی 

البته تو این دوران آدم حساس میشه 

ببین هرجور باشی بازم سعی دارن تیش بزنند متاسفانه تو این دوره هیچ فامیلی دلش نمی‌خواد کسی پیشرفتی داشته باشه یا خوشبخت باشه 

امیدوارم به سلامتی نی نی به دنیا بیاد اما من جای شما بودم هیچوقت درباره اینکه چجوری و کجا میخوام زایمان کنم یا هیچکس جز خودم و شوهرم خبررنمیدادم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین اصلا جواب نده 

فقط با رفتار کاملت ریلکس و بی توجهت نشون بده ‌که صرفا شنونده ای.

شوهرتو حساس نکن اصلا رو حرفاشون چون توجهش بیشترپیشه رو حرفاشون.

فقط تو خلوت خودتون اونی ک میخوای رو محکم‌باشوهرت ببند

بزار بعدش ک انجام شد تو حرفات ب تیکه بگو اره به منم هرکی یچیزی میگف برا زایمانم ولی من کاریو ک خودم دلم خواست انجام دادم .الان وقت این حرکتانیست

ذهنتو مثبت کن

ببین اصلا جواب نده  فقط با رفتار کاملت ریلکس و بی توجهت نشون بده ‌که صرفا شنونده ای. شوهرتو ح ...

دلم گرفته😔

اینقدر تو گوشم خواندن ک حس میکنم سزارین خیلی بده و من مادر خوبی نیستم

عزیزم چرا باید درباره همه چیز به همه بگید ؟  چرا اونا باید بتوانند شما سزارین میکنی یا طبیعی ؟ ...

شوهرم دهن لقی می‌کنه من حرفی نمی‌زنم 

ولی دیگه باهاش حرف میزنم ب کسی چیزی نگه