بعدش باید این غده سرطانی احساس گناه داشتن رو بکنی بندازی دور
باید از ته ته ته قلبت به خودت حق بدی. شکست خوردی؟ حق داری عزیزم کاملا حق داری! حتی شکست هم بخوری از خوب بودنت از ارزشت از وجودت چیزی کم نمیشه برای هرررر کسی پیش میاد ما که خدای نکرده خدا که نیستیم.
حتی اگه برای دیگران هم اتفاق نیوفته بازم ما حق داریم شکست بخوریم.
اگه همش دور خودت میچرخی گیج میزنی بازم حق داری. من حقو به تو میدم عزیزم کی گفته باید از شکم مادرت همچیو بدونی؟ اصلا منطقیش همینه. گیج زدن شکست خوردن اشتباه کردن حتی تکرار اشتباه. اینا کاملا برای زندگی ادما منطقیه که اتفاق بیوفته. و تنها برای ما هم اتفاق نمیوفته
میدونی مشکل ما کجاست؟ خانوادمون همش گفتن ما ببخشیدا عن خاصی ایم! ما هم همش با خودمون گفتیم باید قله جهانو فتح کنیم باید از همه برتر باشیم! نه کی گفته؟ ما هم دقیقا یکی از بقیه ایم . بقیه شکست نمیخورن؟ بقیه سرطان نمیگیرن؟ بقیه گیج نمیزنن؟ بقیه عقب نمیوفتن؟ کی گفته ما قراره همش توی اضطراب مسابقه و مقایسه با بقیه باشیم؟ پس اون حس خوشحالی عمیق و رضایت از زندگی ای که باید داشته باشیم چی؟
الان فکر کردی ارزش یه جراح قلب از یه کشاورز بیشتره؟
منکه میگم نه! ببین کلیشه نه ها. از ته قلبم باور دارم. باید انقدر سرگذشت زندگی های مختلف رو بخونی ببینی بشنوی که بفهمی آقا اینا جزوی از آدم بودنه!
من حتی میگم باهوش بودن هم برتری نمیده حتی دین هم برتری نمیده نه کلیشه ها. عمیق عمیق فکر کن. سرگذشتشون رو برای خودت تصور کن. باهاشون همدردی و همزادپنداری کن. بهشون حق رو نمیدی؟
پس چرا به خودت حق نمیدی اشتباه کنی عزیزم؟