2777
2789
نذار نا امیدی ازپا درت بیاره،اونقدر ادامه بده تا به خواسته هات برسی منم یه دورانی بعد چندسال تلاش ب ...

عزیزم اینجوری بیشتر بهش اضطراب میدی. یه جمله انگیزشی موقتی فقط. ایشون باید معنای زندگیشو پیدا کنه باید خودشو پیدا کنه باید اول زخمهای قدیمیشو درمان کنه. 

من معتقدم آدم اگه از نظر ذهنی سالم باشه و نگرش درستی داشته باشه اصلا نیاز به جمله انگیزشی پیدا نمیکنه. 

حرف شما مثل هل دادن چرخ دنده های زنگ زدست! فایده دایمی نداره.

روح ایشون باید مثل اون چرخ دنده تعمیر و روغنکاری بشه. بعدش بدون هیچ حرفی خودبخود روان کار میکنه و با روغنکاری منظم به این روز نمیوفته که نیاز به جمله انگیزشی زرد داشته باشه.

این تاپیک 

عزیزم حرفامو کامل و با دقت بخون و با خودت دربارش فکر کن

من خودم ۲۰ ساله بخاطر پدر و مادر سمی ای که همش بهم عذاب وجدان میدادن چرا که براشون زحمت ایجاد میکردم و همش تحقیر و مقایسم میکردن اضطراب شدیدا زیادی داشتم همیشه خدا مشکلات گوارشی داشتم و همه دکترا میگفتن از اضطرابه. انقدر مضطرب بودم که هیچوقت در حالت آرامش نبودم. بعد چون ژنتیکش رو داشتم و البته اضطرابم بالا بود دوقطبی گرفتم. شاید باورت نشه من از ۱۸ سالگیم هیچ پیشرفت تحصیلی و کاری و مالی و احتماعی ای نداشتم الان ۲۵ سالمه یعنی ۷ سال!

برای من ۷ سال طول کشید تا بفهمم چقدر من بیگناه بودم چقدر حق داشتم که اینطوری بشم. از تلاش دست نکشیدم ولی خب بیماریم شدیده نمیزارشت پیشرفت کنم. من اطلاعی نداشتم! اقا خبر نداشتم چم بود! گناه که نکردم. بعد ۷ سال آزگار تازه فهمیدم چمه و حتی الانم کامل درمان نمیشم ولی اینو فهمیدم که نباید انشت تقصیر رو بگیرم سمت خودم(البته اینطور فکر نکنم که قربانی هستم) ولی خودمو درک کردم و به خودم حق دادم. الان خیلی ذهنم آرومه. من حتی به والدینم هم حق میدم اونا گناهی نداشتن جوون بودن ازدواج کردن دانش فرزند پروری نداشتن .

۱.با آرامش باید پیش بری

۲. راه و روش انجام هر چیزی رو باید یاد بگیری(موفقیت ، درس خوندن، و ممکنه خیلی طول بکشه و این طبیعیه)

۳. از گذشته درس بگیری

۴. دنبال پیشرفت سریع و خطی نباشی. پیشرفت مثل یه نموداره که شکسته ست. بالا و پایینش همش مال پیشرفته نه فقط بالا هاش

این تاپیک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرفامو کامل و با دقت بخون و با خودت دربارش فکر کن من خودم ۲۰ ساله بخاطر پدر و مادر سمی ای که ...

وای مررررسی ازت زیاد چقققد تو خوبی چقد مهربونی میفهممت بوس به قلبت مرسی مرسی مرسی 🦋❤🫂🫂

وای مررررسی ازت زیاد چقققد تو خوبی چقد مهربونی میفهممت بوس به قلبت مرسی مرسی مرسی 🦋❤🫂🫂

خواهش میکنم 💗💗

خواستی حرف بزنی یا درخواست دوستی بده یا زیر یکی از تاپیکام حرفاتو بزن حتما گوش میکنم

این تاپیک