2777
2789

دلیلش چیه گلم؟ منم خیلی وقتا دلم خودکشی میخاد الانم که مانیک شدم هم هیجان شدید دارم هم ترس و توهم هم دلم میخاد از جایی بپرم با سر بخورم زمین مغزم خفه شه فقط

وااااای دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

این تاپیک 

حالت خوب میشه انشالا باخدا سعی کن حرف بزنی و گریه کنی به ماه نگاه کن ببین چقد اسمون قشنگه یاد خدا بیفت که انقد قشنگه اسمون به این قشنگیو افریده و حواسش بهت هست نگو نیست هستش فقط باید حسش کنی ❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم هزاربار تا حالا خودکشی کرده بودم اگر ترس از اون دنیا نبود 

فقط به این فکر کن هر چقدر زندگی بدی اینجا داری اونجا آپشنای جدیدی بهش اضافه میشه و عذاب جسمی و روحی و جک و جونور و مار و عقرب رو هم باید تحمل کنی 

شروع کن به نوشتن

یه دفتر بردار و بنویس که درباره ی چع چیزایی خودتت رو شماتت میکنی

و جلوشون از خودت دفاع کن 

یعنی هم  به جای قاضی و متهم 

در آخر خودتو ببخش.و از خودت بابت این همه بی محبتی که به خودت کردی عذر خواهی کن.

بعدش خر شب شکرگزاری بنویس و واسه هر کدوم ته دلت ذوق کن.

قراره تغییر کنی فقط به درستی ازش عبور کن.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

اره

افسردگی خالی که جدیدا گرفتی یا مشکلات اضطراب و اینام داری؟ 

مشکلاتی داری که از بچگی باهات بوده مثل خجالتی و وابسته بودن یا وسواس فکری و کمالگرایی؟

احساس شکست میکنی ؟ احساس بی ارزشی؟ احساس اضافه بودن؟اینکه روی دوش خانواده یه بار اضافه ای؟ 

این تاپیک 

این چه حرفیه ناامید شیطانه دختر. توبه کن اگه گناه کاری به خدا نزدیک شو وقتی فکرای بد سراغت میاد یعنی شیطان بهت نزدیکه نزدیکه پس برای اینکه گورشو گم کنه لطفا ذکر بگو زیاد کلا مدام با خودت ذکر بگو مخصوصا لا حول ولا قوت الا بالله العی العظیم  یا صلوات بگو قرآن بخون به خدا نزدیک شی ازت دور میشه همیشه هم بزار بدنت پاک باشه وبا وضو باش که شیطان عاشق نجاسته وانسانی که پاک نیست راحت بهش تسلط دارن. ناخن ومژه و... کاشتی پاک کن ترو خدا که باعث میشه غسل ها قبول نباشه وبدن همیشه نجسه 

مرسی انجامش میدم❤

خوشحال میشم واقعا.مرسی.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care