2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

94 بازدید | 5 پست

من امسال توی مدرسه با یکی دوست شدم خیلی درسش خوبه معدلش شده ۲۰ ولی من شدم ۱۹/۷۹ ما مثل هم درس می‌خونیم (مثلا من دو ساعت برا امتحان میخونم اونم دو ساعت میخونه ولی بعضی وقتا من از اون بیشتر میخونم) مثل هم توی کلاس گوش میدیم ولی من همیشه از اون کمتر میشم درس رو خیلی خوب یاد میگیرم اما بازم نمره کامل نمیگیرم حس میکنم دروغ میگه میخونه به من نمیگه همش حس میکنم اون خودشو خیلی بیشتر از من میدونه مثلا امروز داشتیم باهم حرف میزدیم داشت درمورد مدرسه قبلش میگفت میگفت یکی توی مدرسه مون بوده خیلی درس میخوند خیلی تلاش می‌کرد اما همش نمره کم میاورده مثل تو😐 بعد من تو روبیکا بلاکش کردم همش زنگ میزد پیام میداد فرداش دوباره زنگ زد جواب دادم بهش گفتم گفتم ناراحت شدم گفت نه من منظورم این نبود حواسم نبود😑اگه حواسش نبود خب تو ذهنش اینارو میگه که حواسش نبوده از دهنش در رفت 

دوباره پیام داده دیگه شورشو در اوردی منم جواب دادم همینجور چت میکردیم من گفتم دیگه پیام نده گفت تو اول پیام دادی در صورتی که اول خودش پیام داد حرفو باور کنم؟

هوش آدما باهم فرق داره خودت رو با کسی مقایسه نکن خودت رو فقط باخودت مقایسه کن و به اندازه ای که دوست داری نمره بگیری تلاش کن کار نداشته باش اون چقدر میخونه و چند میگیره دیگه نه ساعت مطالعه شو بپرس نه ساعت مطالعه ات رو بهش بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش آدما باهم فرق داره خودت رو با کسی مقایسه نکن خودت رو فقط باخودت مقایسه کن و به اندازه ای که دوست ...

ولی خیلی باهوش نیست اگه باهوش بود اینجوری نمی‌گفت 

مثلاً پشت آدما حرف میزنم جوری که بفهمه من میگم نگو می‌فهمه میگه طوری نیست اونوقت غیبت میشه 

واقعا برا ۲۵صدم کمتر ناراحتی .بعدا میفهمی چقدر الکی برای نمره ناراحت میشدی

من اصلا ناراحت نیستم که کمتر از اون شدم ولی دوست داشتم بیست بشم نشدم مهم نیست انشالله سال دیگه ناراحتم چون انتظار نداشتم بهتری دوستم اینجوری رفتار کنه

2790
2778
2791
2779
2792