توسلی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3824 عنوان صاحب خونه میخواد وسایلمو بریزه بیرون 2439 بازدید | 111 پست شمارو قسم به دستای بریده حضرت عباس دعا کنید تا صبح نظرش عوض بشه یا امام حسین میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم 1402/04/01 | 21:28 46 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bayaneh عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 2456 منم امرز عین چی گریه کردم خدا حال منو شمارو خوب کنه .. I'll have a hard days but let we just do it.
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2735 چرا با پاهای خودتون نمیرید؟ تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
ارحمن14الراحمین عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 813 صاحب خونه منم تاچندشب پیش خواست وسایلم بندازه بیرون بخاطریه میلیون😔😔😔 میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
nazigh900 عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3516 منم امرز عین چی گریه کردم خدا حال منو شمارو خوب کنه .. من بدتر انقدر گریه کردم تپش قلب گرفتم تا الان..
lovelylittleone عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 757 قبلش بهت نگفت بود که دنبال خونه باشی خدایا شکرت بابت همه چیز❤️ من الان تو سخت ترین حالت زندگیم هستم ولی بازم خدا رو شکر میکنم❤️❤️
nutella_khanum عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 9995 ما چی دو ماهه منتظریم مستاجر بلند شه 😮💨دوماهه درب درم
توسلی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3824 چرا آخه، بالخره اونم ادمه فرصتی چیزی التماسش کردم.به خاطر پونزده ملیون که میگه باید به رهن اضاف کنید. و دوماه اجاره که دیر شد ولی پرداخت کردیم. میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5996 منم امرز عین چی گریه کردم خدا حال منو شمارو خوب کنه .. منم کلی گریه کردم سرم داره میترمه دلم هنوزم پره چشام باز نمیشه باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
کاربرتعلیقی۹ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 8951 ان شاءالله خدا نجاتتون بده اگه واقعا در توانتون نیست فک کنم بشه قانونی یکارایی بکنین عسر و حرج بگیرین ای کاش زودتر دنبال کارای قانونی بودین یا وام ودیعه ای چیزی