سلام ،خانوما من دیروز ۲۵ سیکلم بود و سیکل هام ۳۰ روزه ست یعنی پنج روز زودتر از موعود بی بی چک زدم دوتا مارک مختلف پنج دقیقه ای هاله کمرنگ انداخت،امروز دوباره با همون مارک (روژان) بی بی زدم ۲ تا دیدم زودتر یعنی سه دقیقه ای هاله انداخت ولی دیگ واضح هست و پررنگتر از دیروزی هست و چهار روز ب موعودم مونده ،بنظرتون میتونم اعتماد کنم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
اون مربی که دیروز اومده بود شرکت و مربی شرکته بهم حس داره؟
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
شرمنده الان هم مهمان داره برام میاد هم خودم استرس دارم اصلا نمیتونم
خسته نباشی عزیزم
اگه پیاممو دیدی و در توانت بود، من نیتم بالا هست، ممنون میشم هروقت صلاح دیدی جوابمو بدی🌱🌹