2777
2789
عنوان

بی بی چک قبل موعود

184 بازدید | 13 پست

سلام ،خانوما من دیروز ۲۵ سیکلم بود و سیکل هام ۳۰ روزه ست یعنی پنج روز زودتر از موعود بی بی چک زدم دوتا مارک مختلف پنج دقیقه ای هاله کمرنگ انداخت،امروز دوباره با همون مارک (روژان) بی بی زدم ۲ تا دیدم زودتر یعنی سه دقیقه ای هاله انداخت ولی دیگ واضح هست و پررنگتر از دیروزی هست و چهار روز ب موعودم مونده ،بنظرتون میتونم اعتماد کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله یه نی نی خوشگل تو راهه😍

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
بیشتر ببینید

واقعا واقعا معذرت میخوام عزیزم

یه سوال دارم میشه بهم بگی؟

اسمم حمیده

اون مربی که دیروز اومده بود شرکت و مربی شرکته بهم حس داره؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
بیشتر ببینید
واقعا واقعا معذرت میخوام عزیزم یه سوال دارم میشه بهم بگی؟ اسمم حمیده اون مربی که دیروز اومده بود ...

شرمنده الان هم مهمان داره برام میاد هم خودم استرس دارم اصلا نمیتونم 

شرمنده الان هم مهمان داره برام میاد هم خودم استرس دارم اصلا نمیتونم 

خسته نباشی عزیزم

اگه پیاممو دیدی و در توانت بود، من نیتم بالا هست، ممنون میشم هروقت صلاح دیدی جوابمو بدی🌱🌹

بیشتر ببینید