بابا انقدر این بچه هارو اذیت نکنین والا همشونم ب جای خاصی نرسیدن
شد شد چ بهتر تلاششو کنه نشد فداسرش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسرخاله من پارسال از پزشکی قبول شد اونم دولتی! فک کن پسرخالم تو روستا درس میخوند نه تست زنی نه کلاس دیگهای هیچی... فقط با همون کتابای که درس خونده رفت پزشکی
ما اذیتش نکردیم خودش اصرار داشت بخونه و خواست بره شرکت کنه.ولی الان کلی ناراحته ک درصدش کم شده
عآخه حساب کردنی نیس ک
تا جوابا نیاد مشخص نمیشه بگو دیگ تموم شده برو از تابستون لذت ببر تا جوابا بیاد ک اگ قبول شده باشه باید از همین تابستون بخونه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
اینارو بهش میگم قبول نمیکنه رفته نظرات اونایی ک تیزهوشان دادن رو خونده یکی دو نفر ۶۰ زدن اینم میگه م ...
اولا اصلا درست نبود اصلاح کنه تاکید میکنم اصلاااا
دوما هم من خودم اونموقع از صدتا سوال ۲۰ تا نزده داشتم!!
ضمن اینکه اگر سخت بوده برای همه سخته الکی خودشو عذاب نده من خودم تیزهوشانم یه چیزی میدونم میگم دیگه ، این فققططط و فقططط به بالاترین درصد بستگی داره ولاغیر