دوره ی من فکر کنم کمتر از خواهرت زدم اما قبول شدم...بستگی به سطح سوالات و درصدای بقیه داره
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبه به نظرتون بره تیز خوشان منم دلم میخواد پسرم بره تیزهوشان ولی اطرافیان مدام میگن ولش کن&n ...
حتما بذارید بره تیزهوشان به حرف اطرافیان هم گوش نکنید من هفتم تیزهوشان قبول شدم خودم قبلش درس اینا دوست نداشتم ، زرنگ بودمااا ولی خیلی بازیگوش ، به اصرار مامانم و زحماتش که مدیونشم قبول شدم ، اوایل سخت میگذشت چون خرخون نبودم ولی الان با تاثیر جو کلاس و مدرسه خودم شدم یه خرخون به تمام معنا😂 تفریحمم شده درس خوندن به حدی که علاقه دارم بهش
از لحاظ سطح درسی و احتمال قبولی در کنکور تیزهوشانیا خیلی بالاتر از بقیه ان
خوبه به نظرتون بره تیز خوشان منم دلم میخواد پسرم بره تیزهوشان ولی اطرافیان مدام میگن ولش کن&n ...
عزیزم طبق آمار درصد خیلی بالایی از رتبه های خوب کنکور و قبول شدگان رشته های تاپ و درجه یک دانشگاهها از مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی های خاص هستن از نظر عملکرد توی کنکور بچه های تیزهوشان از همه مدارس بهتر هستن ولی خب بعضیها نظرشون اینه که در دوره اول دبیرستان بچه های تیزهوشان خیلی بیشتر از بقیه دانش آموزان تحت فشار هستند به هر حال شما به وضعیت فرزند خودتون و روحیاتش توجه کنید و درباره مدرسه تصمیم بگیرید
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️