2777
2789
عنوان

سقط و کورتاژ

4082 بازدید | 18 پست

خانما دوازده روز پیش سقط داشتم بعدش هم کورتاژ شدم 

دو روز اول استراحت کردم تقریبا بعد از اون تحرک نسبتا زیادی داشتم ولی کار سنگین نکردم

دو روزه که با یکم کار کردن کمر درد میشم 

لکه بینی و خونریزی هم ندارم دیگه 

دیشب همراه با کمر درد لرز هم کردم 

دکترم فعلا نیست که برم پیشش واسه چکاب 

اینا نشونه های عفونت نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴ خرداد کوتاژ کردم از فرداش بلند شدم کارای روزمرمو کردم هیچیمم نبود ن دردی داشتم نه چیزی تا ۱۵ خونریزی لکه بینی داشتم بعدش تموم شد  امروز اولین پریود بعد کوتاژمه 

بدن من اینجوری بود بدن شما باز شاید فرق میکنه چون هر بدن یک استقامتی داره عزیزم نترس طبیعیه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
من ۴ خرداد کوتاژ کردم از فرداش بلند شدم کارای روزمرمو کردم هیچیمم نبود ن دردی داشتم نه چیزی تا ۱۵ خو ...

ببخشید میپرسم نزدیکی نداشتی؟ 

اخه من بعد از یک هفته پاک شدم و روز دهم نزدیکی داشتم ولی سطحی

از شب بعدش کمر دردام شروع ‌شد

ببخشید میپرسم نزدیکی نداشتی؟  اخه من بعد از یک هفته پاک شدم و روز دهم نزدیکی داشتم ولی سطحی ا ...

چرا بابا هزار بار نزدیکی داشتم خونریزیم که تموم شد نزدیکی داشتم ولی خیلی آروم و با کاندوم 

ولی دکترم گفته بود تا ۳ هفته نزدیکی نکن ولی شوهرم گوش نمیداد برا همین مجبور شدم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
ببخشید میپرسم نزدیکی نداشتی؟  اخه من بعد از یک هفته پاک شدم و روز دهم نزدیکی داشتم ولی سطحی ا ...

عیب نداره عزیزم خوب میشی کم داشته باش رابطه و یواش و با کاندوم 

منم یکم زیر دلم بعد رابطه درد میگرفت ولی محل نمیدادم خوب شد 

چرا بابا هزار بار نزدیکی داشتم خونریزیم که تموم شد نزدیکی داشتم ولی خیلی آروم و با کاندوم  ولی ...

دکتر منم گفت تا سه هفته الی چهل روز 

ولی خب من چون تو بارداری هم منع نزدیکی داشتم

واسه همین شوهرم صبر نکرد 

دیگه روز دهم نزدیکی داشتم بدون کاندوم بود 

ولی دخول نداشتیم میشه گفت تقریبا 

حالا همش نگرانم نکنه این درد ها از عفونته

دکتر منم گفت تا سه هفته الی چهل روز  ولی خب من چون تو بارداری هم منع نزدیکی داشتم واسه همین ش ...

نه چیزی نیست گلم شما حتما خیلی خون از دست دادی ضعیفم شدی من بعد عمل هر شب تا ده شب جگر خوردم  شاتوت خوردم گیلاس خوردم گوشت و اینا و کلی کاچی خوردم با اینکه متنفرم تا حالم بهتر شد  دردام تموم شد  

نگران نباش عفونت نداری بعدم مگه دکترت برات آنتی بیوتیک ننوشت ؟ 

شما چرا کورتاژ کردی 

منم سقط داشتم 

چرا آنتی بیوتیک هارو خوردم تموم شدن 

خوب دیگه پس نترس دیگه اونا برا همینه ک یوقت عفونت نگیری  بعدم عفونت کلی علائم داره باید یا خارش واژن داشته باشی یا سوزش داشته باشی و ... کلی علائم داره این دردا طبیعیه نترس من بدنم یکم فرق داره کلی برای عمل اذیت شدم رحمم خیلی قوی بود سر رحمم باز نمیشد با اینکه بچه سقط شده بود خونریزیمم کم بود بهم ۸ تا قرص سقط جنین دادن تکونم نمیداد امپول فشار زدن بازم سر رحمم باز نمیشد اخرش دیگه خودشون تو اتاق عمل سر رحممو باز کردن عضلات شکمم خیلی سفت بود چون از بچگی ورزشکارم بدنم سفته اصلا روم هیچی تاثیر نداشت 

بعدش اصلا هیچ دردی نکشیدم ولی هنوز میترسم از اینکه ورزش های شکمی انجام بدم 

شماهم تا چند روز دیگه دردات تموم میشه 

خوب دیگه پس نترس دیگه اونا برا همینه ک یوقت عفونت نگیری  بعدم عفونت کلی علائم داره باید یا خارش ...

تاپیک های قبل منو بخون 

من از تو عجیب ترم 

جنین تو شکمم میگفتن مشکل ژنتیکی داره یکی میگفت قلب نداره یکی میگفت قلب داره ولی قلبش ضربان نداره 

دکتر تیمورزاده تو مشهد بهم نوبت کورتاژ داد رفتم واسه کورتاژ ولی هرکار کردن نتونستن دهانه رحمم رو باز کنن وقتی بهوش اومدم گفتن نتونستیم کورتاژ کنیم دهانه رحمت سفته باز نمیشه 

به من روز اول شش تا قرص مزو دادن بازم خونریزی نکردن

دیگه میخواستن سزارینمم کنن با اینکه همش هشت هفته بودم 

باز دکترم خدا خیرش بده واقعا هرکار میتونست کرد که من سزارین نشم شش تا قرص دیگه داد با اونا بازم دهانه رحمم باز نشد فقط یه کوچولو نرم شد و خونریزی کردم اونجا دیگه دوباره بردنم کورتاژ به سختی کورتاژم کردن