2777
2789
عنوان

مستقل شدن

111 بازدید | 13 پست

سلام دوستان…من واسه مستقل شدن كسب درامد خيلي دوست دارم يه رشته ارايشگري يا خب يك هنري ياد بگيرم و كسب درامد كنم به نظرتون چه رشته ارايشگري يا هنري بهتر هست و درامد خوبي هم داره؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژه الان ترنده

کراتین هم درآمدش بالاست ولی به شرطی که یه سالن‌دار منصف گیرت بیاد و بخار موادش هم ضرر داره

رنگ هم درآمدش خوبه 

کلا باید زرنگ باشی جنم داشته باشی باهوش باشی از راه‌هایی بری که جذاب و مشتری پسند باشه بگیره کارت 

جذب مشتری و بازاریابی هم بلد باشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنون عزيزم خودم كراتين مد نظرم هست

از چندنفر کراتین‌کار بپرس قبل از اینکه بری یاد بگیری میتونن کمکت کنن یکی به من گفته زود به درآمد نمی‌رسی یکی هم گفت اگه یکی دوسال حرفه‌ای یاد بگیری و کار کنی به درآمد آنچنانی میرسی 

یکی هم گفته بود چون خودش سالن نداره خیلی نمیصرفه و میخواد سالن بزنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از چندنفر کراتین‌کار بپرس قبل از اینکه بری یاد بگیری میتونن کمکت کنن یکی به من گفته زود به درآمد نمی ...

قطعا بايد بپرسم ولي خب نياز جامعه حالا مثلا خانم ها مد نظر هست ميخوام بدونم و تو هركاري بايد حرفه اي شد  ….

درمورد تاپیک وزن جنین تون

دستگاه ها باهم فرق میکنن. تو به خودت استرس نده.

اگه قند و چربی نداری،

از همین امروز خودتو ببند به کباب ، مغزیجات ، سینه مرغ، تخم مرغ، میوه، شیر و خرما

مطمئن باش بچه یبالای ۳/۲۰۰ دنیا میاری

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

درمورد تاپیک وزن جنین توندستگاه ها باهم فرق میکنن. تو به خودت استرس نده.اگه قند و چربی نداری،از همین ...

ممنون عزیزم

من طول سرویکسم کوتاه هست خیلی خیلی کوتاه16میل هست

زایمان زودرس دارم اگه الان که سی وسه هفته باشم 2100باشه تا وقت زایمانم مثلا سی و هفت هفته وزنش به نسبت خوب میشه

الان فقط هر روز صبح تخم مرغ وظهر وشبم چوشت میخورم با مغزیجات و البته پودر لیدی میل روزی یه اسکوپ

ممنون عزیزم من طول سرویکسم کوتاه هست خیلی خیلی کوتاه16میل هستزایمان زودرس دارم اگه الان که سی وسه هف ...

میانوعده اگه دوست داری شیر و خرما هم بخور.

گوشت قرمز را زیاده روی نکن. هم ناهار هم شام زیاده

یه وعده مرغ بخور. یه وعده گوشت. ماهی قزل آلا هم برای هوش بچه ات خییییلی عالیه. هفته ای دوبار بخور

به سلامتی زایمان کنی قشنگم

خیلی مراقب باش😘♥️

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨