سلام دوستان…من واسه مستقل شدن كسب درامد خيلي دوست دارم يه رشته ارايشگري يا خب يك هنري ياد بگيرم و كسب درامد كنم به نظرتون چه رشته ارايشگري يا هنري بهتر هست و درامد خوبي هم داره؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کراتین هم درآمدش بالاست ولی به شرطی که یه سالندار منصف گیرت بیاد و بخار موادش هم ضرر داره
رنگ هم درآمدش خوبه
کلا باید زرنگ باشی جنم داشته باشی باهوش باشی از راههایی بری که جذاب و مشتری پسند باشه بگیره کارت
جذب مشتری و بازاریابی هم بلد باشی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از چندنفر کراتینکار بپرس قبل از اینکه بری یاد بگیری میتونن کمکت کنن یکی به من گفته زود به درآمد نمیرسی یکی هم گفت اگه یکی دوسال حرفهای یاد بگیری و کار کنی به درآمد آنچنانی میرسی
یکی هم گفته بود چون خودش سالن نداره خیلی نمیصرفه و میخواد سالن بزنه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم