2777
2789
عنوان

ذهن شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 26 پست
اره واقعا عذاب میکشم می‌ره کار میگم نکنه با دخترا صحبت کنه نکنه کسیو نگا کنه خودم خندم میگیره😂😂ولی ...

اصلا حساس نشو ببین اگه ذاتی داشته باشه که بخواد خیانت بکنه تو قوطی هم باشه میکنه الان همسر من منشی خانوم داره کارش مهندسیه خیلی وقتا کارفرما خانوم هست و میره بازدید ویلا و ساخت و اینچیزا ولی من بهش اعتماد دارم در مرحله اول برای اعصاب و آرامش خودم و در مرحله دوم اعتمادی که بینمونه 

اگر کسی ذاتش خراب باشه بهتره نشونش بده از دید من نه ابنکه به زور آدم خپبی باشه

همسر شماهم هیچکاری که باعث شکتون بشه نکرده و فقط و فقط بدبینی شماست حتما از مشاوره کمک بگیر مدیتیشن هم میتونه کلی کمک بکنه 

خودم تو فکرشم مشاور خوب سراغ دارید؟دوتا مشکل کلی دارم یکی شکاکی خودم یکی همسرم اصلااا دوست ندارم مهم ...

فک کنم خیلی بهش وابسته ای و دوستش داری????? خیلی بده دارم میخونم من به جه همسرم حس خفگی و قفس بهم دست داد,ببین دکتر شیری رو سرچ کن ساید توانگری باهاش چت کن اینستا کمکت میکنه , شاید توو بچگی خیانت فامیل نزدیک نداستی توو روحیت تاثیر داشته باشه?? که حالا اینقدر میترسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حساس نشو ببین اگه ذاتی داشته باشه که بخواد خیانت بکنه تو قوطی هم باشه میکنه الان همسر من منشی خ ...

خدایی مرد خوبیه حتی گوشیش همیشه در اختیار منه 

خوش ب حالتون دهنتون منفی نیست صحبت کردنتان هم دلگرمی بم داد ممنون از محبتتون ولی من نمیدونم چرا اینجوریم کاش منم میتونستم مثل شما باشم الان هم شاید باورتون نشه تو ذهنم دارم باش دعوا میکنم😂بیاد دعوا میکنیم من خالی میشم حرفام میزنم ولی همون لحظه پشیمون میشم شما جا من بودین چیکارمیکردین

فک کنم خیلی بهش وابسته ای و دوستش داری????? خیلی بده دارم میخونم من به جه همسرم حس خفگی و قفس بهم دس ...

اره وابستگی زیاد دارم ن خیانت ندیدم ولی دوستام دوستای صمیمی همیشه خیانت میشد بهشون البته هنوزم باهاشون در ارتباطم ممنون بابت معرفی دکتر 

اره وابستگی زیاد دارم ن خیانت ندیدم ولی دوستام دوستای صمیمی همیشه خیانت میشد بهشون البته هنوزم باهاش ...

خودتم سرچ‌کن من فقط از گوش نیوشاش کلی استفاده کردم البته مشکل من چیز دیگه بود

خدایی مرد خوبیه حتی گوشیش همیشه در اختیار منه  خوش ب حالتون دهنتون منفی نیست صحبت کردنتان هم د ...

جای شما بودم میرفتم یه دوش میگرفتم یه قهوه یا چای میخوردم آرایش میکردم حاضر میشدم یا بریم بیرون یا یه شب خوب توی خونه کنار هم داشته باشیم

جای شما بودم میرفتم یه دوش میگرفتم یه قهوه یا چای میخوردم آرایش میکردم حاضر میشدم یا بریم بیرون یا ی ...

وای چقدر شما خوبید اره خودش گفت اومدم بریم بیرون عزیزم مرسی از دلداریت قربونت برم 🥰🥰خداخیرت بده همین کارو میکنم یکم ذهنم آروم شد بازم ممنون

خدایی مرد خوبیه حتی گوشیش همیشه در اختیار منه خوش ب حالتون دهنتون منفی نیست صحبت کردنتان هم دلگرمی ب ...

سلام‌عزیزم‌خوبی ؟ منم دقیقااا مثل شمام

بنده خدا رو دیونه کردم کارش شده گریه

دقیقا حتی با ی حرف عادی با نامخرم اعصابم خورد میشه

کلا افتضاحم افتضاححح 

شما مشکلت حل شد؟

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
سلام‌عزیزم‌خوبی ؟ منم دقیقااا مثل شمامبنده خدا رو دیونه کردم کارش شده گریهدقیقا حتی با ی حرف عادی با ...

سلام من یکم بهترم اینکه با دوستش بره بیرون چون دوستش میشناسم دیگه برام ب اون صورت مهم نیست ولی رو خودم کار کردم اعتمادبنفسم بردم بالا  بعد به این نتیجه رسیدم که همسرم اونجوری که تو ذهنم بود نیست ینی بش اعتماد دارم دیگه و همه اینا با گذشت زمان و شناخت بیشتر ازش بهترشد.   و اعتماد بنفسم بیشتر کردم و به خودم بیشتر اهمیت دادم

سلام من یکم بهترم اینکه با دوستش بره بیرون چون دوستش میشناسم دیگه برام ب اون صورت مهم نیست ولی رو خو ...

من مشکلم اینه همه همکاراش زنن ، ولی ادمای خوبی ان

میترسم باهاشون بگه بخنده

کارش شده از در میاد هی قسم خدا و پیغمبر ک اینحوری نبوده و نیست

چطوری اعتماد به نفستون بیشتر شد؟

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی