2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ک چرامیری جلو درشون چرا التماسش میکنی اینجوری بدتر مغرور میشه تقلضای مهریه اجرت المثل کن ...

دلم نمیومد تا امروز 

ولی امروز تصمیم خودمو گرفتم با وکیل قرار گذاشتم برا شنبه 

به نظر شما مر ی که بخاطر باباش زنشو میخاد طلاق بده  باز ارزش داره که باهاش زندگی کنم ؟

نه نداره چون شما توهین که نکردی فقط نرفتی اونم واقعا داره مریض رفتار میکنه خیلی عتیقه هست شوهرت

مردی که به خاطر ننش و خونه ننش و حمالی زنش واسه ننش و همچین دلایل چرتی زن طلاق میده به درد سطل آشغالم نمی خوره. به غرور نداشتش خدشه وارد شده. 

ای خدا کاش ما زنا وقتی شوهر اسم طلاق میاورد غالب تهی نمی کردیم و مثل آب خوردن می تونستیم عملیش کنیم. هم شرایطشو داشتیم، هم جیگرشو

بخدا دلیلش همینه ب همه هم گفته چون نیومد پیش خالم اینا طلاقش میدم 

به نظرت همچین مرد دهن بین ارزشش رو داره ؟ زندگی تو گذشته من هست . الان مثل سگ پشیمونم چرا ضعیف بودم و خودم رو نجات ندادم. 

بخدا دلیلش همینه ب همه هم گفته چون نیومد پیش خالم اینا طلاقش میدم 

این به درد زندگی نمیخوره خیلی بچگانه رفتار می‌کنه عزیزم خودمم جدا شدم اوایل طلاق سخته ولی به مرور فراموش میکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز