2777
2789

اسی ببخشین ک رفتم ویه نگاه ب تاپیکات کردم

شما چون خودت بچه ی طلاقی بشدت از طلاق واهمه داری

و چون توزندگیت کمی کمبود محبت داشتی اومدی کل عشق ومحبتتو ب همسرت دادی انقد بهش عشق دادی ک سرش گیج رفته وفک کرده واقعا کسیه برا خودش

براش انقد التماس کردی ک جو گیرشده

حتی یکی ب خود من بیشتر از حدش محبت کنه وزیادی پا پی ام بشه وروم حساس باشه ازش زده میشم

مث بچه ای ک دائم چسبیده ب پات ودیگ تهش حالت ازش بهم میخورع

همسرتون چون تجربه طلاق دارن میگن این نشد یکی دیگ

خیلی قاطع ومحکم باشید

ازامروز ن زنگ ن پیام و ن جلو درشون برید

اول ازهمه شما ب یک روانشناس حاذق نیاز داری ک بهت راه وروش یاد بده وبعدش ب یه وکیل کاربلد

محکم باش

اول ازهمه مهریتو همین شنبه بزار اجرا

ازطرفی برو شکایت کن ک مثلا یکماهه همسرم باین دلیل منو از خونمون بیرون کرده واجازه نمیده برم توخونه و شکایت کن وحتی برو جلو در خونه مشترکتون زنگ بزن پلیس بگو راهم نمیده تا برات پرونده نفقه تشکیل بدن

ازاونطرفم توکل دادگاه ها محکم بگو من طلاق نمیخوام

اگ میخواد طلاقم بده مهریمو بدع ک بتونم سرپناه داشته باشم

و حتما درخواست استرداد جهیزیتم پیگیری کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی چی؟؟

یعنی اینکه وقتی مرد درخواست طلاق داره، قاضی میگه مهرشو بده ولی خب، اون اعسار میزنه و دنبال در رفتن از زیرشه

می گن تو این مملکت مهریه فرمالیتس تقریبا و خیلی با قانون نوشتاریش فاصله داره. 

بابا ندارم داداشم ندارم  بزرگتری ندارم که پادرمیانی کنه

عزیزم ، عمو یا دایی بالاخره ، ریش سفید. زود تصمیم نگیرید. ساختن سخته اما خراب کردن راحت. طلاق بذار بمونه برای مرحله ی آخر.

حتی از مشاور کمک بگیرید. همسرتم داره هیجانی تصمیم میگیره. الان درک نمیکنه داره چیکار میکنه، مطمئنا بعد خدایی نکرده طلاق ، پشیمون میشه از تصمیمش.

این به درد زندگی نمیخوره خیلی بچگانه رفتار می‌کنه عزیزم خودمم جدا شدم اوایل طلاق سخته ولی به مرور فر ...

چجوری گذروندی 

من مدام دلشوره و استرس دارم و خابم ندارم 

اینجوری عذاب میکشم 

نمیدونم چیکار کنم چجوری برم عملیش کنم 

من کلی گفتم عزیزم. هر چی خیره برات پیش بیاد ان شاءالله. اصلا نترس. تو دادگاه خیلی موجه رفتار و صحبت کن تا قاضی بفهمه شوهرت مرض داره. ازش می پرسن دلیل طلاق، چی می خواد بگه؟ هر چی بگه غیر منطقیه چه راست چه دروغ. دیدی حرفش یک کلامه و جدی، تو هم سر مهریه اصلا کوتاه نیا. با اینکه 99 درصد قسطیش می کنن ولی یه روز از موعدش تأخیر افتاد، شکایت کن و نزار آب خوش از گلوش پایین بره. اینا مال آخر داستانه. شاید اصلا پشیمون شد و به غلط کردن افتاد

ینی هیچی درست نشد ؟؟؟

از من شدید بچه ننه و حساس روی خواهرانش. دست بزن داره. عصبیه. بددله. حتی نمی‌ذاره رانندگی کنم. شدید بددله. جوونیم رفت. پسرم نابود میشه وگرنه یه ثانیه نمیموندم. حتی خواهرانش براش ارجحیت دارن بر پسرم. به خاطر همین برم پسرم رو نابود میکنن

اسی ببخشین ک رفتم ویه نگاه ب تاپیکات کردم شما چون خودت بچه ی طلاقی بشدت از طلاق واهمه داری و چون ت ...

اره واقعا همینجوری شد 

من بخاطر کمبود محبت طرف شوهرم رفتم و محبت زیادی کردم بهش و این شده عاقبتم واقعا حرفات درسته