2777
2789
طبق قانون ایران مرد برا طلاق تصمیم میگیره.اگه شوهرت واقعا تصمیم به طلاق داره،از این به بعد به زندگی ...

میدونم که اون زندگی دیگه تموم شدس 

ولی چجوری ب خودم ب قبولونم چیکار باید بکنم 

میدونید حالم خیلی خرابه 

نمیدونم میشه اینجا عکس بفرستم یا ن  وگرنه براتون اسکیرین میذاشتم که ببینید من چقد التماس کردم ...

آخی

پس گلم زیاد خودت رو اذیت نکن انشالله درست میشه 

اگه فکر میکنی بد نمیشه کسی رو واسطه کن تا مسئله رو حل کنه یا با خانوادش صحبت کن شاید اونا کمک کردن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آخی  پس گلم زیاد خودت رو اذیت نکن انشالله درست میشه  اگه فکر میکنی بد نمیشه کسی رو واسطه ...

منا از خونه بیرون کردن دم خونشون میرم درو باز نمیکنن جواب گوشیمم نمیدن ن خودش ن خانوادش 

میدونم که اون زندگی دیگه تموم شدس  ولی چجوری ب خودم ب قبولونم چیکار باید بکنم  میدونید ح ...

تا یک سال حالت بده .

این سوگواری واسه زندگی عادیه پس به خودت سخت نگیر گریه کن و ... 

دنبال هنر یا شغل باش ک سرگرم بشی

تا یک سال حالت بده . این سوگواری واسه زندگی عادیه پس به خودت سخت نگیر گریه کن و ...  دنبال هن ...

ینی ب نظرتون باید دست بکشم از این زندگی دیگه تلاش فایده نداره؟،

چیکار باید بکنم ینی دیگه تلاش نکنم بااین زندگی

وقتی بیرونت کردن چه تلاشی؟؟؟

اگه همه راه ها رو رفتی و همسرت نمی خواهد ک درستش کنه رهاش کن بزار زمان بگذره شاید دوریت و نبودت درستش کرد 

وقتی بیرونت کردن چه تلاشی؟؟؟ اگه همه راه ها رو رفتی و همسرت نمی خواهد ک درستش کنه رهاش کن بزار زمان ...

همه راهی را که بگید رفتم و بی‌فایده بود 

آره دیگه تلاش بی‌فایده 

ینی ب نظرتون باید دست بکشم از این زندگی دیگه تلاش فایده نداره؟،

واقعا ک

چرامیری جلو درشون

چرا التماسش میکنی

اینجوری بدتر مغرور میشه

تقلضای مهریه

اجرت المثل کن

شکایت کن بیرونم کرده ودرخواست نفقه کن

تقاضای استرداد جهیزیه کن

ج‌وری تحت فشارش بزار بیاد پاهاتو ببوسه

جلوگیری ک نمیکنه چون تو قانون حق طلاق با مرده.ولی زمانش و عقب میندازه می فرستن مشاوره و... شاید نظرش ...

درسته و اینکه وقتی استارتر قاطع بگه من طلاق نمی خوام مهریش بیشتر جدی گرفته میشه. هر چند که اونم مالیده میشه تو این بی صاحب مونده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز