2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جلوگیری ک نمیکنه چون تو قانون حق طلاق با مرده.ولی زمانش و عقب میندازه می فرستن مشاوره و... شاید نظرش ...

به نظر شما مر ی که بخاطر باباش زنشو میخاد طلاق بده 

باز ارزش داره که باهاش زندگی کنم ؟

انشالله درست میشه باهاش صحبت کن محبت کن و....

نمیدونم میشه اینجا عکس بفرستم یا ن 

وگرنه براتون اسکیرین میذاشتم که ببینید من چقد التماس کردم برا درست شدن زندگیم و چقد با حرفاش منا خار کرد 

به نظر شما مر ی که بخاطر باباش زنشو میخاد طلاق بده  باز ارزش داره که باهاش زندگی کنم ؟

به نظر من اصلا ارزش نداره .

ولی وقتی میگی دوسش داری قضیه فرق می کنه.

البته ممکنه همسرت هم تحت تاثیر خانواده باشه یا بهتره بگم جوگیر چون مرد ها زیاد جوگیر‌میشن انشاالله گذر زمان درستش کنه و هرچی صلاحه پیش بیاد برات.

چند ساله تونه؟

به نظر من اصلا ارزش نداره . ولی وقتی میگی دوسش داری قضیه فرق می کنه. البته ممکنه همسرت هم تحت تاثی ...

دوتامون ۲۴ سالمونه 

من دوسش دارم ولی یه قطعا یه طرفه 

به نظر شما مر ی که بخاطر باباش زنشو میخاد طلاق بده  باز ارزش داره که باهاش زندگی کنم ؟

طبق قانون ایران مرد برا طلاق تصمیم میگیره.اگه شوهرت واقعا تصمیم به طلاق داره،از این به بعد به زندگی دیگه ای فکر کن.جوون هستی،اون رو از ذهنت بزار کنار.برو دنبال شغل ومهارت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز